vineri, 22 ianuarie 2016

Cele mai bune profile decorative poarta semnatura CoArtCo

Astazi am hotarat sa va povestesc o descoperire foarte interesanta pe care am facut-o zilele trecute. Eram hotarata ca anul acesta sa ma apuc de reamenajarea casei bunicilor. O casa micuta, care nu se incadreaza foarte bine in peisajul Craiovei. Si lucrul asta imi place tare mult. 


Asa ca m-am documentat si am gasit o modalitate foarte usoara si deloc costisitoare de a-i reconditiona fatada: cu ajutorul profilelor din polistiren. Asa am dat peste COARTCO, o firma ce se ocupa cu acest gen de activitati si care produce aceste profile polistiren in fabrica proprie.


O firma destul de mare, formata din oameni tineri si cu idei inedite care livreaza in toata tara. M-am hotarat sa le fac o vizita si sa aflu mai multe lucruri despre aceste profile din polistiren. Am adus cu mine si cateva fotografii cu fatada casei.


Desi la inceput eram putin nehotarata in legatura cu ce imi doresc cu adevarat, echipa lor de specialisti m-a sfatuit sa nu ma grabesc si sa vizualizez inainte cat mai multe modele prezentate de ei. Ancadramente pentru ferestre, colturi decorative, elemente de butaforie, toate pareau sa ma tenteze insa am fost sfatuita sa merg totusi pe o linie mai clasica tocmai pentru a pastra arhitectura originala a casei.


Pot spune ca am fost placut impresionata de acesti oameni si sunt sigur ca in viitor COARTCO va deveni mai mult decat o firma producatoare, va deveni un lider pe piata nationala a accesoriilor decorative din polistiren.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu