marți, 26 noiembrie 2019

Noul CR-V hybrid – o altfel de experienta

Sursa foto
In decursul celor 8 ani de cand detin un permis de conducere auto, am avut placerea sa conduc cateva modele din gama Honda. De fiecare data am avut parte de o experienta placuta, rafinata si in urma test drive-ului cu noul Civic Type R, as putea spune exploziva si plina de adrenalina. Insa, odata cu lansarea noului model Honda CR-V Hybrid, producatorul japonez ne propune o experienta de condus ceva mai aparte. Dupa cum si numele sugereaza, avem de-a face cu un model cu propulsie hibrida. Acest lucru ii confera noului model Honda capacitatea de a fi foarte dinamic. Un astfel de sistem de propulsie hibrida, reprezentat de un motor cu combustie interna pe benzina de 2 litri i-VTEC ultra eficeint si doua motoare electrice de mare putere, asigura un echilibru perfect intre performanta si eficienta. Exista 3 variante de echipare disponibile in acest moment, si anume: Elegance, Lifestyle si Executive. Indiferent de nivelul de echipare potrivit pentru tine, o veste buna este ca te vei bucura de acelasi nivel de putere din partea sistemului de propulsie hibrida. Acesta dezvolta 184 de cai putere.

Noul CR-V este un tur de forta cand vine vorba de tehnologia folosita de producatorul japonez, in mod deosebit cand vine vorba de tehnologia Honda Hybrid a trenului de rulare foarte complex despre care am vorbit anterior, insa si cand vine vorba de interior trebuie mentionat faptul ca masina beneficiaza de ultima versiune a sistemului de infotainment a celor de la Honda si include un sistem de navigatie performant, un bord cu afisaj digital si posibilitatea conectarii smartphone-ului direct la sistemul de navigatie prin Android AUTO sau Apple CarPlay.

Sursa foto
Accentul este pus pe oferirea unei experiente premium la un pret foarte competitiv. Materialele folosite la interior sunt de inalta calitate, atat cele din material textil cat si accentele din piele. Sistemul de climatizare poate fi reglat pe doua zone, iar scaunele ajustabile electric te vor ajuta sa te simti in confort deplin, atunci cand esti in spatele volanului. Functiile de confort nu se opresc aici. La exterior ne bucuram si de un hayon ce poate fi actionat ’’hands free’’ printr-un gest simplu cu piciorul in dreptul senzorului prevazut special, montat sub bara din spate a masinii. Spatiul de stocare poate atinge impresionantul volum de pana la 1700 de litri, scaunele se pot rabata printr-o singura miscare, iar podeaua este plana pentru a facilita astfel incarcarea bagajelor si extragerea ulterioara a acestora.

Desigur, nu putem vorbi despre Honda fara sa aducem in discutie subiectele siguranta si fiabilitate. Despre fiabilitatea Honda nu mai sunt multe de spus, acest lucru a fost dovedit in timp, si este de mentionat ca Honda este unul dintre cei mai mari producatori de motoare la nivel global, atat de motociclete cat si de masini. La capitolul siguranta, noul Honda CR-V Hybrid beneficiaza de ultimul sistem revolutionar HONDA Sensing, ce are ca scop monitorizarea permanenta a conditiilor de trafic si prevenirea automata a coliziunilor ce pot avea loc.

Sursa foto
Cand in sfarsit va sosi momentul sa conduci acest model, vei avea de ales intre 3 moduri diferite de operare a sistemului hybrid. Poti alege sa te deplasezi in mod exclusiv electric, in deplina liniste si eficienta, in mod hybrid folosind motorul cu combustie interna pe post de generator de curent si folosind tot motoarele electrice pentru propulsia autovehiculului sau poti folosi motorul cu combustie interna in mod traditional, lucru indicat la deplasarea cu viteaza ridicata. In plus de toate acestea, masina beneficiaza si de un mod Sport, care daca este activat iti va oferi o experienta de condus mai dinamic, cu un raspuns la acceleratie imbunatatit, exact cum te astepti de la o Honda.

In final, as putea descrie experienta cu noul Honda CR-V Hybrid radical diferita fata de experienta oferita de Civic Type R, condusa pe circuitul de la Nurburgring, dar cu siguranta aduce viitorul la care aspiram mai aproape de realitate.

Articol scris pentru SuperBlog 2019!

Un comentariu:

  1. Halo, sunt Helena Julio din Ecuador, vreau să vorbesc bine despre Serviciul de finanțare Le_Meridian pe acest subiect. Serviciul de finanțare Le_Meridian îmi oferă sprijin financiar atunci când toată banca din orașul meu a respins cererea de a-mi acorda un împrumut de 500.000,00 USD. Am încercat tot ce am putut pentru a obține un împrumut de la băncile mele aici, în Ecuador, dar m-au respins cu toții, deoarece creditul meu era scăzut, dar cu harul dumnezeiesc, am aflat despre Le_Meridian, așa că am decis să încerc să solicit acest împrumut. Cu Dumnezeu dispus să-mi acorde un împrumut de 500.000,00 USD cererea de împrumut pentru care băncile mele din Ecuador m-au refuzat, a fost foarte grozav să fac afaceri cu ele, iar afacerea mea merge bine acum. Iată Le_Meridian Financing Investment Email / WhatsApp Contact dacă doriți să aplicați împrumuturi de la ei.Email:lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.comWhatsApp Contact: + 1-989-394-3740.

    RăspundețiȘtergere