joi, 25 septembrie 2014

88.000 de lei si... egoista din mine!

 


Sunt multe persoane in jurul meu care se plang destul de des ca partea financiara le impiedica sa se realizeze in viata, ma refer la joburi prost platite dar si la idei de afaceri care raman doar la stadiul de "dorinta indepartata" din cauza ca nu gasesc sponsori sau finantari cu care sa porneasca intr-o afacere. Ma numar printre persoanele descrise anterior si nu imi este rusine sa recunosc acest lucru, in ziua de azi nu prea iti mai permiti sa mori de foame (excludem fara discutii "joburile" indecente si ilegalitatile)!
Cand am fost provocata sa raspund la intrebarea "Ce ai face cu 88.000 de lei", din start in mintea mea au cazut toate dorintele cele mai arzatoare (dar nerealizabile din punct de vedere financiar): as fi ipocrita sa spun ca imi doresc o masina, din moment ce eu inca nu sunt in posesia unui permis de conducere! Nu stiu daca sunt sau nu facuta pentru sofat, dar nu pot afla acest lucru decat daca dau (sau incerc sa dau) de permis. Cu ce sa incep mai intai?
P.S : Uhm, da, mai jos in imagine este un purcel care se intreaba ce ar face daca ar avea si el 88.000 de lei...




Ok, azi ma simt egoista! As face si un act de caritate daca mi-ar ramane bani din cei 88.000 de lei, adica suma maxima ce poate fi retrasa pentru un credit nevoi personale AVBS. Cand te gandesti la o suma atat de mare, brusc dorintele o iau razna sau se inmultesc peste noapte si brusc te trezesti intr-o avalansa de idei: ce as putea face cu acesti bani - o casa, o masina, poate o excursie (sau mai multe) exotica in tarile calde... si uite asa descoperi ca lista deja e mai lunga si decat cea scrisa pentru Mos Craciun! Diferenta ar fi ca nici macar batranul Mos cu plete dalbe nu iti poate aduce intr-un an ceea ce ti-ar aduce AVBS cu banii imprumutati... Visez cu ochii deschisi deja.

M-am lasat dusa de val si cred ca v-am bagat putin in ceata... Ce inseamna AVBS si cu ce se mananca si asta? Stati linistiti, va lamuresc cu un mic istoric luat chiar de pe site-ul lor: "Infiintata in 2007, AVBS se numara printre primele companii de intermedieri credite bancare". Exaaaaaaaact! V-ati prins, oamenii acestia indeplinesc vise cu ajutorul creditelor pe care le ofera! Spre deosebire de alte firme - la care nu dam nume ca nu vrem sa facem publicitate negativa, desi unii isi merita ocara cu varf si indesat - AVBS CREDIT ofera solutii bune clientilor, le inteleg nevoile atat de diverse si le ofera servicii foarte bune, cu dreptul de a alege cea mai buna optiune, in functie de preferinta fiecaruia.
Pentru impatimitii de "febra telefoanelor mobile", AVBS vine cu aplicatia calculator credit, disponibila pe Android sau iOS. Nu trebuie decat sa descarcati aplicatia (care este GRATUITA), introduci codul 1234 si iti calculezi frumusel suma la care poti aplica, in functie de nevoile personale, direct de pe telefon. A se aminti ca suma maxima care poate fi retrasa este de 88.000 de lei. 



In concluzie, cu acesti bani as da de permis, mi-as lua o masina, mi-as deschide propria afacere si cu siguranta as calatori, in sfarsit, in Bora Bora!

3 comentarii:

  1. Formularile corecte sunt: AVBS Credit, credit nevoi personale si calculator credit. Cu litere mari si mici, exact cum ti-am scris eu.
    Te rog sa modifici, a fost greseala mea ca nu am specificat in brief. Nu vei fi depunctata! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricum daca te realizezi, intr-un final vei ajunge sa faci si acte caritabile. Sa dai din putinul tau, nu te ajuti nici tu si nu-l multumesti nici pe celalalt. :)
    Daca ai putin, dai macar o farfurie de mancare, conteaza mult mai mult decat o suma de bani! :)

    RăspundețiȘtergere