luni, 11 mai 2015

Ce va recomand in materie de telefoane

Este oficial prima recomandare pe care o fac cititorului in materie de tehnologie, si asta pentru ca, desi avem gusturi diferite in functie de personalitatea noastra, cu siguranta este ceva ce va face cu ochiul tuturor. Cu greu cred ca poti sa treci nepasator la un astfel de gadget. Am zis gadget? Ok, m-am dat de gol, trebuia sa fie suspansul mai mare...
Adevarul e ca nu pot mentine acest secret la statutul de secret... Prea multe secrete!

Haideti sa va spun povestea unui telefon mobil care pe mine m-a cucerit. Este vorba despre Philips Xenium I908 pe care il aveti mai jos in imagine:

Rafinat, absolut uimitor

Credeti in dragoste la prima vedere? Pe mine m-a dat gata, Philips nu se incurca atunci cand vine vorba de produsele pe care le fabrica, de la televizoare la aspiratoare si pana la telefoane mobile, exista ceva care sa placa oricui. Mie imi place Philips Xenium I908 pentru ca dispune de un ecran full HB de 5 inch, cu o rezolutie impresionanta de 441ppi. Ce mai inseamna si asta? Este cu 36,5 % mai clar decat afisajul Retina. 
Vreti sa va spun si faptul ca are o camera de 13 megapixeli, astfel incat impatimitii selfie-urilor sa isi dezvolte ''arta de a face selfie-uri'' la cea mai buna claritate? I don't selfie, just sayin'...

Rafinat, absolut uimitor

Haideti sa nu ne luam dupa aparente, stim cu totii ca uneori ele inseala. Oare? Afisajul superb in culori vibrante ale ecranului te cuceresc pe loc cu expresivitatea de pe ecran. Patrundem mai in miezul problemei, sa descoperim si ''sufletul'' acestui micut gadget si sa vorbim despre modul dual (WCDMA si GSM) ale acestuia, care incorporeaza doua cartele SIM pentru a ne bucura de o acoperire mobila mai mare pe doua retele.

Va recomand cu drag acest telefon! Inca nu v-am convins ca merita? Haideti sa recapitulam:

        - are ecran full HB de 5'';
        - este dual SIM;
        - procesor cu opt nuclee de 1,7 GHz; 
        - camera de 13 megapixeli;
        - are baterie incorporata 3000 mAh;
        - camera frontala de 5 MP; 
        - android 4.4; 
        - durata de convorbire de 37 de ore; 
        - durata in standby de 45 de zile;
        - este sic si elegant.  

Stiu ca si voi il vreti si ca sa pun putin sare pe rana, va invit sa descoperiti mai multe pe pagina lor de facebook (vorbesc de Philips, bineinteles), daca vreti sa aflati mai multe despre Telefoanele Mobile Philips.

3 comentarii: