sâmbătă, 22 august 2015

Imi doresc un laptop TOSHIBA

 
Dar in fond, cine nu si-ar dori? Suntem in secolul vitezei, era tehnologiei, ne simtim stapanii universului cand suntem conectati la lumea virtuala, iar acest lucru ne da o stare de bine greu de descris in cuvinte. Suntem dornici de gadget-uri de ultima generatie si wi-fi peste tot unde mergem. Ca deh, lumea trebuie sa stie ce viata activa avem si ca suntem oameni de afaceri pe care ii preocupa bussines-ul.
Ne dorim accesibilitate, comoditate si adaptabilitate. Totul, de la laptop la smartphone, trebuie sa se plieze pe nevoile noastre.
Eu sunt o studenta mereu pe fuga, cu multe proiecte incepute si multe cursuri frecventate. Doresc sa acumulez cat mai multe informatii, dar de cele mai multe ori nu am pe ce sa le stochez cand acestea vin - incontrolabil - ca potopul. Si asa am ajuns la concluzia ca un laptop nou - de serviciu, cum imi place mie sa il numesc - ar fi o mana cereasca!

Acum, nu vorbesc de orice laptop, ci de unul mai ''special'' ca sa zic asa. Este vorba despre SATELLITE CLICK MINI L9W-B-102. L-am considerat potrivit din toate punctele de vedere (pentru mine) dupa documentare amanuntita si minutioasa, am analizat fiecare punct forte, pro si contra, am cerut pareri de la diversi specialisti in IT si am ajuns la concluzia ca... IL VREAU!
Si partea cea mai buna este ca poate fi al oricui, daca participa la promotia Toshiba accesand acest link: www.30anideinovatii.ro. In 30 de ani de inovatii Toshiba in Romania, am avut dovada clara a evolutiei tehnologiei - la mai multi!

De ce m-am oprit eu la mititelul acesta? Pai, in primul rand pentru ca... este mic! Ceea ce inseamna ca poate fi usor transportat in geanta si asa mereu voi avea la indemana ajutorul de care am nevoie!
Pe langa design-ul compact, noutatea vine cu tastatura detasabila - ceea ce inseamnca ca poti transforma laptop-ul in tableta si invers oricand doresti.

Pentru iubitorii de tehnologie (si stiu ca nu sunteti putini), exista o gama foarte larga de produse de unde poti alege, tabletele nu sunt putine la numar, iar laptop-urile cu tastatura detasabila sunt un deliciu greu de refuzat! Toshiba este un lider mondial si inovator in inaltele tehnologii, este un producator si comerciant foarte diversificat de produse electrice si electronice avansate, care includ sisteme de comunicatii si informatii, produse digitale de consum, sisteme de alimentare si nu numai.
Un lucru pe care nu l-am intalnit foarte des la companiile de acest gen este faptul ca Toshiba Group practica politici de mediu care promoveaza armonia cu Pamantul, contribuind la un stil de viata mai prosper si mai ecologic pentru societate.

Am auzit numai lucruri bune despre acest brand. Ce spui, merita sa il incerci acum si tu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu