vineri, 11 septembrie 2015

Noutati din magazine

Toamna s-a instalat atat de brusc, incat nici nu am avut timp sa fac tranzitia cum trebuie intre hainele de vara si cele de toamna. Dar se pare ca marile branduri nu stau pe loc niciodata si ne surprind in magazine cu alte bunatati! Haideti sa vedem ce mai este nou pe piata!

Fa ne surprinde in aceasta toamna cu noile geluri de dus Fa Magic Oil. Aceste geluri ingrijesc pielea precum un ulei (cum sugereaza si denumirea) si o revigoreaza in acelasi timp. Nu lasa reziduri uleioase datorita tehnologiei micro-oil care integreaza o microemulsie speciala de hidratare a pielii.
Pret: in jur de 10 lei.


  


Crema de fata cu extract de galbenele si fosfolipide Ceta Sibiu  cu actiune calmanta, regeneranta si antioxidanta hidrateaza si consolideaza structura pielii.
Pret: 8 lei.

   

Avem o surpriza si din partea E.l.f. - este vorba despre noile truse de farduri de ochi Flawless e.l.f. Essential cu care este mai usor ca niciodata sa obtii un machiaj foarte sofisticat (pentru ocaziile mai speciale) sau un machiaj neutru de purtat in fiecare zi.
Pret: in jur de 15 lei.

    

Apa de curatare 3 in 1 Anew de la Avon se potriveste tuturor tipurilor de ten si este extrem de eficienta in indepartarea impuritatilor si a machiajului, iar pielea isi recapata aspectul tanar si fresh.
Pret: 19 lei.

     

Aqua Vita BB Cream este solutia naturala pentru cele care doresc o piele fara imperfectiuni. Protejeaza tenul, il catifeleaza si ii ofera un aspect luminos. Are SPF 20, deci un mare plus pentru doamnele si domnisoarele care folosesc zilnic factor de protectie.
      

Crema demachianta fara lacrimi de la VivaNatura contine migdale si argint coloidal si are multiple efecte benefice asupra tenului : hraneste, o face neteda, moale, previne eruptiile cutanate (datorita argintului coloidal), atenueaza cearcanele si nu produce usturime a ochilor.
Pret: 16 lei.

Noua gama de lacuri de unghii de la Melkior - Let`s Love Life, au culori ce se inspira din fortele naturii - lava vulcanilor si sobrii ghetari.
Pret: 29 lei.

   

Crema antirid hidratanta de zi de la Nivea cu ulei din seminte de struguri si vitamina E, hidrateaza intens, estompeaza liniile fine si le previne pe cele adanci, datorita noii formule delicate su usoare. Crema de noapte exte imbogatita cu pantenol ce ajuta la regenerarea tenului pe timp de noapte. 
Pret: crema de zi si de noapte - in jur de 22 lei, crema de ochi - in jur de 19 lei.

Se pare sa avem produse frumoase lansate in aceasta luna. Voua ce va face cu ochiul? Ati incercat vreunul dintre produse? Astept pareri pro si contra in comentarii. Hugs!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu