miercuri, 18 noiembrie 2015

Am un ten rebel! HELP!

Nu ca ar fi un motiv de lauda, dar de cand adolescenta s-a instalat la mine acasa, tenul meu parca mi-a declarat razboi! Da, am avut mereu un ten mai rebel decat mine, care mi-a dat batai de cap in fiecare zi! Doar trecerea anilor l-au m-ai domolit putin, dar doar putin! Avem o relatia atat de tumultoasa, azi arata impecabil si il laud, iar a doua zi se gandeste sa imi puna nervii la incercare si ma trezesc cu cate un monstrulet pe fata, de imi venea sa dau cu oglinda pe geam! De ce, tenul meu, nu poti si tu sa iti tii in frau emotiile? De ce nu le ti doar pentru tine? Ah, da, pentru ca suntem un intreg si eu sunt o persoana emotiva din fire...
Din pacate, acneea da batai de cap multora, nu doar celor aflati la varsta adolescentei, ci si oamenilor maturi li se poate intampla din cand in cand... 

Farmec_Derma

Experienta m-a invatat ca daca vrei sa ai un ten impecabil, este esential sa gasesti produsele potrivite tipului tau de piele, dar mai ales, sa fie produse care sa contina ingrediente active care sa completeze necesitatile tenului. Si dupa cateva cercetari temeinice, am gasit si solutia pentru problemele mele: Gama Gerovital H3 Derma+ !
Aceasta gama este prima linie de produse dermatocosmetice de la Farmec. Cu siguranta nu este om care sa nu cunoasca brandul Farmec, dar pentru cei care nu cunosc prea multe despre el, va spun eu cateva cuvinte, ca sa cunoasteti mai bine gama si produsele acestea. Farmec este o firma romaneasca, iar gama Gerovital a fost prima gama anti-age din lume, lansata acum mai bine de 45 de ani. Povestea lor a inceput in anul 1967, cand pionierul gerontologiei medicale mondiale - Prof. Dr. Ana Aslan a incredintat formula Gerovital H3 companiei Farmec, ca acesta sa fie unicul producator al cosmeticelor care au facut istorie! Gama a fost creata cu ajutorul specialistilor in sanatate, ca sa acopere o vasta arie de nevoi,  ca sa gasesti produsul potrivit tie! 

Eu m-am orientat rapid catre crema antiacneica din aceasta gama, din cateva considerente, si anume: are un efect ce consta in ameliorarea simpotamologiei tenului predispus la acnee si este hipoalergenic. Iar raportul calitate-pret mi se pare foarte bun pentru bugetul meu de studenta fara serviciu!  Si am asociat acestei creme si o ustensila desteapta, care a facut furori in blogosfera atunci cand a aparut in farmacii: activatorul antirid Gerovital H3 Derma+ ! 

Acest mic soldatel mi se pare ustensila anului, pentru ca actioneaza la nivelul epidermei si face absorbtia cremei mai usoara! Principiul dupa care functioneaza acesta este destul de simplu (vine cu instructiuni de utilizare). Pentru inceput va spun ca prezinta o emisie de ioni pozitivi si negativi, iar cu ajutorul tehnologiei avansate de emitere a vibratiilor, acesti ioni actioneaza la nivelul pielii. Are un buton mic, care il porneste prin ridicare sau coborare, pentru fiecare functie de care dispune: C - pentru curatare si M - pentru hidratare. Da, ati citit bine, are functie si de curatare in procesul de demachiere, nu doar de hidratare! Atentie, mititelul acesta are o lumina LED care se aprinde atunci cand este pornit. Recomandat este sa nu priviti direct in lumina acestuia! Se foloseste pe ten si sub ochi impreuna cu laptele demachiant sau crema hidratanta preferata.
Ganditi-va ca puteti oferi tenului un masaj in fiecare zi, care va va ajuta sa scapati de ridurile fine de expresie. Tentant, nu? Eu prefer sa il folosesc seara, impreuna cu laptele demachiat si cu crema antiacneica, prezentata mai sus, pentru ca imi permite timpul sa ma rasfat mai mult, iar a doua zi tenul meu este si hidratat si se prezinta impecabil!

Beneficiile gamei Gerovital H3 Derma+ sunt numeroase, in functie de produsele destinate problemelor pe care le intampinati. Mai sus in imagine sunt cateva dintre acestea, dar va sfatuiesc calduros sa aruncati o privire si pe magazinul lor online daca aveti nelamuriri sau intrebari - gasiti acolo o gama larga de produse Farmec, ca sa o le alegeti pe cele potrivite! Comparati nevoile pe care le are tenul cu actiunile produselor si nu ai cum sa dai gres!
Asadar, tenul meu rebel, am gasit eu ac si pentru cojocul tau si am ajutat, cu aceasta ocazie, si alte persoane sa gaseasca solutiile perfecte pentru problemele lor! Ce mai ai de spus acum?
   
Articol scris pentru SuperBlog 2015!     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu