vineri, 4 decembrie 2015

Cumparaturile de azi

Buna, tuturor! Bine v-am regasit! Azi vreau sa va arat micile cumparaturi pe care le-am facut, cred ca ultimele inainte de cumparaturile de Craciun, cand va incepe febra cadourilor. Am zis sa ma rezum strict la ceea ce aveam nevoie.
Iata poza de grup, in care avem: apa micelara pentru ten mixt (ten gras+ten sensibil) de la Garnier, balsamul leave-in de la Schauma Keratin Strong si dischete demachiante.


1) Mi-am ales apa micelara pentru tenul mixt de la Garnier, pentru ca varianta travel-size despre care v-am vorbit AICI, apa micelara pentru ten sensibil, mi s-a terminat. Si am cazut eu de acord ca e timpul sa imi iau varianta full-size (desi si cea mica m-a tinut destul de mult). Fericita, nevoie mare, am pornit spre supermarket. Cand am ajuns la raionul de cosmetice, am avu un mic soc: varianta roz a apei micelare de 400 ml costa in jur de 23 de lei! Bine, nu ca ar fi o avere, dar pentru mine, ca studenta fara niciun venit, mi se pare enorm! Apoi mi-am aruncat ochii peste varianta albastra a acesteia si, surpriza: aceasta a costat in jur de 17 lei, aceeasi cantitate! 
Nu inteleg de ce aceasta diferenta URIASA intre cele doua produse, difera in mare parte doar culoarea si probabil cateva efecte pe care le are asupra pielii. Cea roz mi s-a parut super-buna, dar e cam scumpa, dupa ce o voi incerca si pe aceasta, o sa revin cu pareri!

2) Tot in articolul mentionat mai sus v-am vorbit si despre balsamul de tip lea-ve in pe care l-am achizitionat atunci. Era tot de la Schwarzkopf , dar din alta gama. De data asta am optat pentru o varianta mai ieftina, pentru ca mi-a placut mult de tot si voiam sa am in permanenta unul in casa si a costat in jur de 11 lei. Eu il folosesc intotdeauna dupa ce imi fac baie, il aplic pe parul inca umed, apoi in mai tin in prosop pana se absoarbe produsul. A facut minuni pentru varfurile mele despicate si acum chiar nu imi mai e frica sa folosesc placa de par (caci uscator nu folosesc, prefer sa las parul sa se usuce singur).

3) Si v-am mai povestit in articolul de AICI despre niste dischete demachiante. Si in cazul lor am optat pentru varianta mai ieftina, pentru ca nu sunt pretentioasa la acest capitol. Acestea au costat in jur de 2,5 lei, iar pachetul are 70 de bucati.

Voi ati incercat vreun produs din cele prezentate mai sus? Astept pareri si intrebari in comentarii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu