luni, 7 decembrie 2015

Let`s keep it Cool(pad)!

Ce inseamna sa fii cool? Cred ca in era tehnologiei, sa fii cool inseamna sa ai in posesia ta un smartphone performant, dar care sa iti reflecte personalitatea in orice moment. Ce vreau sa spun prin smartphone performant? Vreau sa spun smartphone Coolpad Modena, ultima inovatie de pe piata europeana, care a fost adus si la noi in tara prin intermediul brandului Coolpad Romania
Daca nu ai auzit pana acum de Coolpad Modena, nu te invinuiesc! Sunt intelegatoare cu acest aspect, deoarece cei de la Coolpad au tinut secret, pana acum recent, faptul ca vor lansa la noi pe piata doua noi modele de telefoane inteligente de ultima generatie LTE, cu un design elegant, futurist, dar si la un pret atractiv. Esti gata sa afli mai multe? Ti-am captat atentia? Hai sa exploram impreuna universul Cool!

           Let`s keep it Cool...pad!

Asa cum am mai spus, au fost lansate doua noi bijuterii de catre Coolpad Romania si anume: Coolpad Porto si Coolpad Modena! Ai putea spune ca este un fel de surpriza de Mos Craciun pe care cei de la Coolpad s-au gandit sa ne-o faca, in prag de sarbatori!



Cele doua sunt practic surprizele tehnologice ale momentului pe piata europeana. De ce? Pai din cele aproximativ 1000 de branduri de smartphone-uri care exista la ora actuala pe piata mondiala, Coolpad se situeaza pe locul 7 si s-a gandit, asadar, sa ne surprinda placut inca o data!

           Coolpad Modena - distractia undercover!

Cu siguranta toata lumea iubeste distractia si voia buna. Dar acum distractia este mult mai savuroasa cu ajutorul lui Modena, smartphone-ul inteligent care iti garanteaza distractia oriunde si oricand! Dragi devoratori de filme, gameri si fotografi, acum este mai simplu ca niciodata sa faci ceea ce iti place, deoarece acest telefon dispune de un ecran impecabil de 5,5'' si un procesor Qualcomm Snapdragon 410, 64 bit, 4 core. Pe langa asta mai vine la pachet si cu placa grafica Adreno 306 GPU. Nu are cum sa nu te cucereasca de la prima vedere! Si chiar daca esti mereu in miscare, telefonul inteligent tine pasul cu tine datorita bateriei de 2500Ah,  tehnologia 4G LTE si a posibilitatii de a introduce dou cartele  in retele diferite simultan sau mai pe scurt, dual SIM. Eu personal am apreciat la Coolpad Modena si design-ul sau premium cu rama invizibila, groasa de 8,6mm. Noroc ca spatele sau curbat este disponibil in mai multe culori (alb, negru si auriu), pentru ca am posibilitatea sa il aleg pe cel care se apropie de stilul meu propriu!

Nu-i este asa ca cele mai frumoase momente din viata merita captate pentru totdeauna? Vreau sa spun captate la calitatea lor reala pe care o emana! Si nu ghiciti ca deja acest lucru este posibil cu ajutorul lui Coolpad Modena, care are o camera principala (in spate) de 8Mx, dotata cu blit LED care poate filma chiar si hi-definition video-uri de 1080p! Dar distractia nu se opreste aici: atat Porto cat si Modena folosesc gesturi inteligente, care le scoate din tiparul obisnuit: cand smartphone-ul se afla in stand-by, pe ecran poti trasa cu degetul o singura litera semnificativa pentru actiunea pe care doresti sa o intreprinda.

       Nume de cod: ''C'' - pentru a patrunde direct in panoul de format un numar!
       Nume de cod: ''E'' - pentru a deschide browserul web!
       Nume de cod: ''M'' - pentru a asculta muzica!

Hei, niciun documentar fara un rezumat! Ce pot sa va spun despre Coolpad Modena, pe scurt? Poate cateva specificatii tehnice, si vei fi convins ca deja ti-ai gasit jumatatea cool, pe care o cautai de atata vreme prin magazine! Si cum spune o reclama celebra: Nu-i panica, man! Acum gasesti smartphone-ul Coolpad Modena si pe eMag si Media Galaxy!
           
Specificatii tehnice Coolpad Modena 

Dimensiune: 153 x 77,5 x 8,6 mm 
Greutate: 158 g 
Display: 5.5 inch qHD (960×540), IPS 
Chipset: Qualcomm Snapdragon 410, Quad-core MSM 8916, 64bit, 1.2GHz 
Memorie: 8GB ROM, 1GB RAM Micro SD (pana la 32GB) 
Network: 4G LTE FDD Band 20(800), 8(900), 3(1800), 7(2600) Downlink 150Mbps (LTE Cat.4) Uplink 50Mps (LTE Cat.4) 3G WCDMA: 900/2100 Downlink 42Mbps, Uplink 11Mps (DC-HSPA+) 2G GSM: 900/1800/1900 
OS: Android 5.1 (Lollipop) 
SIM card: Dual SIM (Micro, dual standby) 
Camera: Camera principala: 8 Mpix,, auto focus, 1080p full HD recording, f/2.2, launch time 1s, 28 mm wide lens. Camera fata: 2 Mpix, with BSI sensor, f/2.4 and 720p HD recording 
Conectivitate: Bluetooth 4.0 + LE Wi-Fi (802.11 g/n), aGPS + GLONASS 3.5 mm stereo audio jack micro-USB 2.0 (5-pin) port Wi-Fi hotspot / Tethering FM radio 
Senzori: Senzor Lumina ambientala Senzor de proximitate Accelerometru 
Multimedia: Audio playback: AAC, AAC+, AMR-NB, AMR-WB, eAAC+, MP3, MIDI, OGG, WAV Video playback: Mpeg4, H.264, H.263 
Baterie: 2500 mAh Pana la 10 ore pentru 2G / 8 ore pentru 3G Standby: Pana la 330 ore pentru2G / 270 ore pentru 3G

Cred ca nu mai exista cuvinte sa laud cea mai cool aparitie a anului, deja sunt doua la numar, care mai de care se intrec in personalitati si design-uri, dar deja declar castigatorul inimioarei mele: Coolpad Modena, cu siguranta cel mai cool partener de drumetii care a aparut pe piata noastra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu