marți, 5 ianuarie 2016

Din dragoste pentru Handmade

Deja este lucru cunoscut faptul ca ador sa creez obiecte handmade. Sincera sa fiu, nu stiu cand a luat amploare pasiunea mea pentru lucrurile facute manual, cert este ca acum nu ma pot lasa de acest ''sport''. Mi se pare extraordinar cand munca ta este laudata, mai ales ca pasiunea este de fapt ingredientul principal. 
Mi-ar placea, pe viitor, sa pornesc si propria afacere cu astfel de handmade-uri, chiar daca in Romania, lumea inca priveste cu reticenta aceste creatii. 

Dar pana sa pornesc o astfel de afacere, ce-ati zice sa impartasesc cu voi cateva imagini, cu creatiile proprii?  Singura parere de rau este ca nu pot sa postez poze cu o claritate mai buna... Dar sper sa va placa!

Cu toate ca au trecut sarbatorile de iarna, va prezint un mic obiect de decor, mai exact un bradut auriu. Are dimensiuni mici, ceea ce il face sa fie tare simpatic, dupa parerea mea. Am deja cateva exemplare terminate, pe care le voi pastra pana la Craciunul viitor, dar inca nu am terminat cu decoratiunile de iarna (caci, teoretic vorbind sau mai bine zis calendaristic, incaeste iarna, nu? Si stati linistiti, voi spune cateva cuvinte despre fiecare poza in parte, ca sa stiti ce si cum. 

 Aici sunt cativa braduti artizanali, pe care i-am confectionat cu ajutorul prietenului meu, pentru ca si el adora handmade-urile. Am un ajutor de nadejde si din partea lui. Ah, aici sunt  poze de la expozitia din 2015 a facultatii. Mereu mi-a placut sa ma implic in astfel de expozitii, nu am zis niciodata pas!
Partea buna la handmade-uri, este faptul ca se pot folosi si obiecte reciclabile, cum ar fi cartonul, pet-urile, dupurile, dozele de metal samd . Din pacate eu nu am poze cu creatii personale lucrate din materiale reciclabile, dar poate vom vorbi intr-un alt articol despre acest aspect.  

Iar poza de jos reprezinta un fulg de nea, este confectionat de prietenul meu, din hartie si bete de frigaruie. Ador modul in care el modeleaza hartia (tehnica se numeste quiling) si cred ca ar fi trebuit sa faca mai multi, nu credeti? 

Si daca tot am vorbit despre ornamente de iarna (pe langa braduti, mai lucrez si coronite, ornamente de masa, suport de lumanari, globulete etc.) , zic sa trecem si la urmatorul anotimp si sa va prezint cateva martisoare! Probabil v-ati dat deja seama ca incerc sa acopar o arie larga de produse lucrate manual, in functie de sezon. Si garantat nu am cum sa ma plictisesc vreodata, adica mereu imi vin idei noi, incat uneori nici nu stiu de unde sau cu ce sa incep, iar trasatura asta de ''nehotarare'' mi se trage de la zodie, cred...


Cateva martisoare, dar si un obiect de decorat biroul, si cu asta inchei seria pozelor si palavragelilor pe ziua de azi! Promit solemn, ca doar mai este si maine o zi si cine stie ca va mai povestesc!
Sper ca v-au placut pozele, chiar daca nu sunt toate printre cele mai reusite!


Am uitat sa mentionez ca floricica este printre lucrarile mele preferate, poate se si subintelege de ce...



Voi ce hobby-uri aveti? Avem iubitoare de handmade-uri pe aici?
Pana data viitoare, va pup si va imbratisez!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu