marți, 7 martie 2017

Apa + cafea = iubire

Sursa foto
O ecuatie simpla, pe care oricine cred ca o cunoaste. Vorbim despre apa si cafea, doua elemente care se contopesc intr-o uniune frumoasa si rezulta bautura magica, ce ne incalzeste diminetile reci de iarna sau ne racoreste in zilele toride de vara. Aceasta combinatie de apa si cafea o ridic la rang de arta, intrucat este mica mea placere nevinovata, cu care imi bucur sufletul, din cand in cand. 
Recunosc faptul ca ma delectez si cu ''cafea la birou'' - asa cum numesc eu cafeaua cu lapte, pe care ador sa o savurez in timpul orelor de serviciu. 

In cazul in care nu stiati, apa reprezinta peste 60% din greutatea corpului nostru, fiind principalul compus chimic, fara care viata, asa cum o stim, ar fi imposibila. Apoi urmeaza cafeaua, care intai o intalnim sub forma de pulbere intens aromata, cu un miros specific... Eu, personal, am creat o legatura speciala intre mine si apa + cafea, de cand am descoperit La Fantana, lideri ai pietei de aprovizionare cu apa de 17 ani, care ofera servicii in sistem watercooler si purificator pentru orice tip de companie sau persoana fizica.

Da, ati ghicit! M-am lovit de aceasta companie la locul de munca si asa am invatat sa apreciez o cafea bine facuta! La Fantana sunt partenerii de cursa lunga pentru cei care apeleaza la serviciile lor. Se remarca prin eficienta, corectitudine si flexibilitate si pun fiecare actiune in slujba acestor valori, fara exceptie.

Despre La ''Fantana''

La Fantana este un furnizor major de servicii de aprovizionare cu apa in sistem watercooler si purificator pentru companii si segmentul rezidential din Sud-Estul Europei si al doilea cel mai mare furnizor din Europa Centrala si de Est. Grupul este lider de piata in Romania si Serbia in solutii pentru furnizarea apei in sistem de imbuteliere (bottled watercooler) si purificator (POU). Asadar, baietii acestia au intrat pe piata noastra cu un scop precis: sa iti puna la dispozitie servicii de ''apa la birou'' sau ''cafea la birou'', in functie de preferinte.

Despre ce apa vorbim?

Vorbim despre o apa de izvor ce se remarca prin fizionomia ambalajului, oferita de La Fantana: o prezenta zvelta, demna si eleganta, daca esti genul care apreciaza si modul de prezentare al produsului. ''Mijloc de comunicare indirecta a curtoaziei si ospitalitatii in sala de sedinte sau acasa, apa poate fi un argument discret si persuasiv de valorizare fata de oaspeti, parteneri de afaceri si clienti.''


Sursa foto

Dar, oare, despre cafea ce vorbim?

Nici cafeaua nu se lasa mai prejos si vine sa ne spuna urmatoarele: ca ''este un brand propriu, marca La Fantana, creat de catre specialisti de traditie ca blend superior din sortimente de boabe. Oferita impreuna cu un echipament unic de preparare, cu rasnire si extractie - o cafea cu gust deplin'', iar numele este la fel de maret: Kafune!

''Cu un caracter intens si articulat, KAFUNE se prezinta ca o declaratie de independenta. Tumultoasa si directa, isi pastreaza personalitatea puternica intr-un mod autentic. Este cuceritoare si tonica, intotdeauna proaspata si interesanta. KAFUNE este inspirata din ritmul reconfortant al vietii traite cu pofta pe meleaguri insorite, unde fiecare zi e o mangaiere blanda-aspra. Gustul KAFUNE este bogat, cu un corp bine definit. Prajirea medie ii asigura o amprenta intensa, dar echilibrata, completata de o aroma desavarsita si pronuntata. Retrogustul confirma calitatea soiurilor de cafea si reusita amestecului.''

Sursa foto
Personal, ador o cafea bine facuta si apreciez calitatea. De cand am descoperit ce minuni poate face o cafea buna, am inceput sa recomand (aproape peste tot) serviciile La Fantana. Daca nu ai observat pana acum, cafeaua sau combinatia apa + cafea creaza prietenii stranse sau iubiri sincere, pentru ca -nu e asa - la cafea se spun cele mai sincere povesti sau cele mai ascunse ganduri, pe care nu ai curaj, in mod normal, sa le dezvalui oricui...

Sunt o persoana sincera, asadar nu va mint cand va spun ca: la o cafea mi-am dat intalnire cu persoana care este, in momentul de fata, jumatatea mea (de aproape 4 ani de zile). Tot o cafea m-a apropiat de prietenele mele cele mai bune, la care nu ezit sa apelez oricand am ceva pe suflet. Cert este faptul ca acum nu mai pierd timpul la chioscul din coltul strazii, sa imi cumpar o cafea, cand am posibilitatea sa o prepar chiar eu, la birou, cu ajutorul serviciilor furnizate de o firma, pe care acum o consider un fel de partener de afaceri pentru toti cei care detin companii mici sau mijlocii (si chiar mari, daca le permite puterea fizica si financiara).

Concluzia este ca tu esti cel mai in masura sa iti alegi parteneri de incredere, cu care poti colabora pe termen lung. Iar La Fantana se califica pentru acest ''post'', cu ajutorul abonamentelor personalizate pe care le pune la dispozitia clientilor sai. Pachetele lor de servicii complete includ cafea, echipamente, livrare, mentenanta, dar si service si selectioneaza foarte atent produsele pe care le livreaza, alaturi de o serie de beneficii aditionale, pentru a eficientiza costurile.

Nu stiu despre voi, dar eu, daca (de exemplu) as conduce o firma de birouri (sau ceva de genul) as apela, cu siguranta, la niste servicii profi de acest gen. De ce? Pentru ca imi place cafeaua. O iubesc! Si cred ca si angajatilor mei le-ar placea o cafea pregatita cat ai spune... La Fantana!

Articol scris pentru proba nr. 1 Spring SuperBlog 2017!

2 comentarii: