marți, 21 martie 2017

Trei motive sa apelezi la traduceri specializate

logo_swiss_solutions_mic-300x153.jpg (300×153)
Sursa foto
Un lucru foarte important in zilele noastre este comunicarea. Fie ca alegem sa comunicam in scris, real sau virtual, trebuie sa recunoastem faptul ca lumea este pusa in miscare datorita ideilor, solutiilor si impresiilor pe care oameni le aud, dar in acelasi timp le comunica si societatii.
O vorba inteleapta spune: ''Cere si ti se va da!'' - o premisa dupa care eu ma ghidez de ceva vreme si ma gandesc serios la consecintele pe care o discutie sau o traducere eronata a unui mesaj iti poate da peste cap mersul normal al vietii tale...

Dar sa o luam cu inceputul, ca mi se pare ca si eu incep sa vorbesc incalcit (nu e de ajuns ca limba romana e atat de usor interpretabila?) si deviez de la subiect.

Sunt convinsa  ca multi dintre voi ati avut nevoie, la un moment dat, de serviciile unor traduceri specializate. Si cu siguranta ati apelat la cei mai buni in domeniu: Agentia de traduceri Swiss Solutions. De ce Swiss Solutions? Va voi enumera 3 motive pentru care merita sa apelati la ei si de ce este in avantajul vostru sa faceti acest lucru:

1) O multime de erori, aparent banale, ar provoca confuzii si greseli catastrofale. Pentru a evita aceste neplaceri, Swiss Solutions iti ofera solutia sigura de care ai nevoie, deoarece ei sunt o echipa de profesionisti, in orice domeniu ai dori sa faci o traducere.

2) Este o modalitate simpla, comoda si rapida de a beneficia de o traducere ireprosabila, in cel mai scurt timp, datorita unui site nou care ofera posibilitatea de a comanda de acasa, on-line, orice traducere, in orice domeniu (asa cum a mai mentionat anterior).

3) Ai nevoie de doar 15 minute pentru ca Project Managerul dedicat sa iti trimita, gratuit, o estimare de pret pentru traduceri a documentelor pe care le doresti traduse.

Sursa foto

Ceea ce fiecare dintre noi trebuie sa inteleaga este faptul ca nu este de joaca cu aceste traduceri. Ganditi-va ca viata unui pacient depinde de intelegerea problemelor sale medicale, care sunt redactate negru pe alb. Un singur cuvant gresit poate distruge, pe viata, un suflet nevinovat. Partea buna este ca Swiss Solutions este solutia reala la probleme de acest fel.
Ai parte de traduceri specializate si autorizate, in acelasi timp. Eu pun mare pret pe profesionalism si va sfatuiesc si pe voi sa procedati la fel, asta daca doriti sa aveti parte de cele mai bune servicii (indiferent de sfera din care fac parte).

Serviciile Swiss Solutions de traduceri specializate sunt gandite pentru a ajuta pe oricine apeleaza la ei. Oricand este necesar, acestia depasesc granitele geografice si culturale pentru a gasi resursele potrivite. Pentru ca este important pentru ei sa ajute cat mai multi oameni, iti pun la dispozitie un pachet personalizat de servicii, in functie de nevoile personale, cum ar fi: traduceri in si din 80 de combinatii de limbi (chiar si cele foarte rare, la cerere), interpretariat (in peste 50 de limbi), revizie, legalizari etc.
Nu incercati sa va faceti singuri traduceri de texte stiintifice sau mai stiu eu ce. Si categoric nu apelati la Google Translate pentru astfel de lucruri, deoarece traducerile acelea s-au dovedit, de multe ori, gresite. Este ok sa traduci un cuvant sau doua, dar cand vine vorba de fraze lungi si texte complexe, lasati expertii sa isi faca treaba!

Articol scris pentru proba nr. 7 Spring SuperBlog 2017!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu