joi, 2 martie 2017

Unboxing - Kitul de testare pentru albirea profesionala a dintilor - iWhite2 Instant

De aproximativ doua saptamani am in teste kit-ul pentru albirea profesionala a dintilor iWhite2 Instant, multumita celor de la BUZZStore. Din pacate timpul nu mi-a permis sa scriu cateva randuri despre ce contine pachetul, pana astazi (si acum, la o ora destul de tarzie).
Astazi voi dezvalui ce se afla in coletul de la BUZZStore si imi voi exprima cateva pareri scurte despre fiecare produs in parte. Va urma si un review detaliat si despre ce efecte am observat eu ca au avut aceste produse, asupra danturii mele.

Ce contine kit-ul


Kit-ul BUZZerului iWhite2 Instant contine urmatoarele produse:

1) Pasta de dinti 75 ml;
2) Apa de gura 500 ml;
3) Kit-ul pentru albirea dintilor;
4) Vouchere de reducere valabile in farmaciile Sensiblu 5 bucati;
5) Ghidul BUZZerului.

Pasta de dinti iWhite


Pasta de dinti iWhite vine intr-o cantitate de 75 ml. Am inceput sa folosesc produsele inca de cand am primit coletul. Am fost foarte constiincioasa si trebuie sa mentionez un lucru si anume: pasta de dinti nu face foarte multa spuma, are un gust putin diferit fata de alte paste de dinti din comert - nu am mai experimentat asa ceva pana acum. 
Curata foarte bine dintii si datorita ingredientelor din compozitie, ajuta la repararea si protejarea smaltului dentar.

Apa de gura


Apa de gura vine intr-o cantitate de 500 ml, destul de mult produs as putea spune. Este un aspect care, personal, mi-a placut. Are o aroma mentolata si datorita ingredientelor active, are efect imediat de stralucire. 
Pot spune ca dupa ce folosesc pasta de dinti si apa de gura, dantura efectic ''scartaie'' de curatenie! Dar nu va spun mai mult, deoarece va urma un review si mai detaliat pe blog despre acest subiect.

Kit-ul pentru albirea dintilor



Acest kit contine 10 benzi cu gel de albire, pe care sa le folosesti pentru dintii de sus, dar si pentru cei de jos. Asta inseamna ca ajung pentru 5 utilizari. Voi reveni cu un video despre cum se utilizeaza aceste benzi si pe pagina de facebook: Puf de papadii

Despre voucherele de reducere nu pot sa spun decat ca s-au dat ca painea calda: am impartit cate unul unei matusi si verisoare, prietenului si mamei acestuia si, bineinteles, celei mai bune prietene.
Ghidul BUZZerului este cel care te ajuta sa finalizezi o campanie BUZZStore cu succes. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii cu exactitate si te bucuri de experienta BUZZStore fara nicio problema. 

Vrei sa fii si tu BUZZer? Te poti inscrie cu un click aici, sa faci cunostinta cu marea noastra comunitate!

#buzziwhite2instant #BUZZStore #sensiblu #buzzer #campaniiBUZZStore 

4 comentarii: