duminică, 24 iunie 2018

Joita Lucian, fotograful tau de nunta

Cu siguranta nu exista moment mai special in viata unei femei, ca ziua propriei nunti. Si eu sunt in asentimentul acesta, cu toate ca inca nu am ajuns in acest punct. Dar imi pot face cateva idei despre cum as vrea sa arate, pentru mine, ziua cea mare si stiu ca vreau ca fiecare detaliu, cat de marunt, sa fie foarte bine pus la punct.

Cel mai important detaliu - fotograf nunta 

Un astfel de moment - mariajul - vrem sa il pastram in amintire o viata, asadar importanta unui fotograf este de necontestat. Nimeni nu contesta utilitatea serviciilor foto video nunta, iar daca esti din Bucuresti (si nu numai), poti apela cu incredere la fotograf nunta Bucuresti Lucian Joita!

Fotograf nunta Joita Lucian - recomandarea mea nr. 1

Nu trebuie sa iti faci griji, Lucian Joita face fotografii si filmari de nunta atat in Bucuresti cat si in alte orase ale tarii. Este un om cu experienta in fotografie, mai ales in fotografia de nunta. Sunt multe lucruri care putem sa le dam uitarii odata cu trecerea timpului, dar fotografiile si filmuletele intotdeauna vor ramane. In principiu, serviciile foto video nunta este musai sa fie ireprosabile, daca vrei sa ramai cu amintiri placute. Iar Lucian, fotograf nunta Bucuresti este alegerea ideala! 

De ce? Deoarece este fotograf de nunta de 7 ani, iar aventura lui a inceput dintr-o intamplare. De atunci isi castiga exitenta exclusiv ca fotograf, fotografia profesionala fiind singura lui ocupatie. De asemenea, face acest lucru cu pasiune si inclusiv filmarile facute de el sunt peste asteptari. 

Sursa foto


Cum ne alegem fotograful de nunta?

In primul si in primul rand, este bine sa te informezi despre viitorul fotograf nunta, sa stii ce evenimente a mai preluat, pentru ca sunt multi care expun fotografii sau filmari exceptionale facute de altii, promovand astfel servicii foto video nunta care nu sunt in concordanta cu realitatea. 
In al doilea rand este bine de stiut ce aparatura foloseste respectivul. Scurt. Si in al treilea rand, experienta ca fotograf si cameraman de nunta spune multe. Lucian Joita este un fotograf nunta Bucuresti cu o experienta de cativa ani in spate. 

Nu faceti greseala clasica pe care o fac majoritatea oamenilor si anume aceea de a lasa cel mai important moment din viata voastra pe mana "unui prieten care se pricepe", deoarece puteti avea parte de dezamagiri sau de regrete. Este ok sa intrebati fotograful daca are o calificare care sa ateste ca el este un profesionist si puteti sa ii cereti si acte doveditoare, in cazul in care nu va inspira incredere. 

Partea buna este ca online-ul ne poate ajuta in acest sens: uitati-va pe site-ul celui ales si nu uitati sa verificati contul specialistilor foto-video pe retele de socializare, unde puteti gasi oameni pentru care au lucrat si eventual cereti ceva pareri. Nu trebuie sa lasati acest detaliu la voia intamplarii. 

Foarte important de stiut: nu exista fotograf ieftin si bun! Este paradoxul urban care va poate ruina cel mai frumos moment. Asadar, cantariti foarte bine riscurile la care va expuneti, atunci cand credeti ca ''ati dat lovitura'', angajand un fotograf ieftin. 

Joita Lucian a pornit cu visul de a ajunge cel mai bun fotograf de nunta din Bucuresti. Si pana in momentul de fata, s-ar putea spune ca este pe drumul cel bun! 

Un comentariu:


  1. https://tvskybox.com
    7500 iptv channels only 5 euro/usd
    /europe/usa/asia/arabic/latino/russian channels....

    RăspundețiȘtergere