marți, 15 octombrie 2019

Cu Christian Tour faci Ocolul Pământului în câte zile vrei tu

Știți povestea aventurierului londonez Phileas Fogg, personajul lui Jules Verne din romanul “Ocolul Pământului în 80 de zile”? Ei bine, m-am gândit că este cazul să îi iau exemplul și să mă angajez și eu într-o aventură de acest gen, deoarece de foarte mult timp mi-am dorit să fac ceva inedit. Până la urmă, ce poate fi mai frumos decât să vizitezi globul de la un cap la altul într-un timp record, să faci poze, să vizitezi locații exotice, să înveți obiceiuri noi și să faci fotografii, care îți vor rămâne ca amintire toată viața? Pentru mine, nimic nu este mai palpitant decât să călătoresc! Și pentru că îmi doresc să nu rămân niciodată fără buget, atunci când vreau să pornesc într-o astfel de aventură, apelez la agenția de turism a celor de la Christian Tour – și călătoria mea poate să înceapă.

Sursă foto

Atunci când călătoresc, nu doar că vreau să mă bucur de mâncarea locala, ci și să învăț câte puțin din istoria locurilor pe care le vizitez. Așadar, combin utilul cu plăcutul. Sunt o fire curioasă și îmi place să știu cât mai multe informații, ca să îmi îmbogățesc cultura generală. Dar să revenim la oile noastre – după cum spuneam, vreau să fac ocolul pământului precum Phileas Fogg și valetul său de încredere Passepartout, deci am decis să vizitez toate cele șapte continente: Asia, Africa, America de Nord, America de Sud, Antarctica, Europa și Australia (sau cel puțin să încep să vizitez câteva locații exotice). Și pentru că nu îmi place să plec singură la drum, îl voi avea alături și pe partenerul meu de ‘’crimă’’ – nimeni altul decât omul pe care îl consider jumătatea mea.

Sursă foto

Suntem firi aventuriere, ne plac plimbările și am considerat că trebuie să facem acest lucru, cel puțin odată în viață. Așa că am decis împreună să optăm pentru circuite culturale Christian Tour, pentru a ne potoli setea de cunoaștere și circuite exotice Christian Tour, pentru aventurierii din noi. Christian Tour ne oferă atatea posibilități încât sigur vom reveni la serviciile lor și pe viitor. Pentru început, însă, am optat pentru Chile, Cost Rica, Etiopia și Uzbekistan, urmând ca mai apoi să încercăm insulele Mauritius, Barbados și Punta Cana. Este posibil ca pe parcurs să ne mai vină și alte idei răzlețe de acest gen și putem oricând să ne abatem de la drumul inițial, dacă pe drum simțim nevoia să improvizăm, cum s-ar spune.

Un singur lucru este cert: cu Christian Tour, poți să faci ocolul pământului în câte zile vrei tu, deoarece ofertele lor sunt accesibile și foarte tentante. Alături de ei, călătorești fără să îți faci griji în legătură cu bugetul. Indiferent că optezi pentru circuite culturale Christian Tour sau circuite exotice Christian Tour (sau orice alt tip de circuit), ai ocazia să vezi lumea de pe un vas de croazieră luxos, din avion sau autocar. Un pelerinaj în jurul lumii este o adevărată călătorie pentru suflet, pe care trebuie neapărat să o faci dacă ai spirit aventurier, dacă îți plac călătoriile, dacă vrei să cunoști obiceiuri și tradiții noi și dacă vrei să guști și alte mâncăruri locale, care mai de care mai gustoase, exotice și ieșite din comun. Christian Tour este singura agenție de turism care mie a reușit să îmi îndeplinească visul de a călătorii în jurul lumii.

Articol scris pentru SuperBlog 2019!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu