miercuri, 6 noiembrie 2019

O experienta de viata – cel mai potrivit cadou

O vorba veche, dar foarte adevarata, suna cam asa: oamenii vor uita ce le-ai spus candva, dar cu siguranta nu vor uita cum i-ai facut sa se simta. Lucrurile concrete, trairile intense, daca sunt facute cum trebuie, au potentialul de a deveni memorabile. Pornind de la ideea de a oferi o experienta memorabila pentru o persoana tare draga mie (este vorba despre tatal meu), am decis sa ii fac o surpriza unica in viata. Pasiunea pentru motoare a acestuia am descoperit-o din vechile albume foto, dar si din nenumaratele povestiri despre ce experiente cu adrenalina a trait pe doua roti in acele vremuri, inainte ''sa se aseze la casa lui'', dupa cum spune chiar el. 

Sursa foto

Astfel, tinand cont de acest aspect, am decis sa il intreb in urma cu cateva zile despre prima lui iubire. Nimeni alta decat protagonista unei bune majoritati dintre vechile poze din albumele foto ale familiei: MZ-ul negru de 125cc. Scopul a fost unul bine pus la punct si anume, sa urmaresc daca mai exista acea sclipire in ochii sai atunci cand vorbeste despre prima sa motocicleta. Dupa ce am stat la povesti mai bine de ora, am stiut cu exactitate ce curs va urma planul meu de a ii oferi tatalui meu o experienta de neuitat. Am ales un pachet complet de experienta in saua unui BMW R1200GS pe traseul Transfagarsan, cu cazare inclusa pe timp de 5 nopti la un hotel de 4 stele. Un lucru care m-a facut sa optez pentru acest pachet, a fost faptul ca in pretul acestuia este inclusa o motocicleta de back-up si suport tehnic permanent asigurat. La achizitionarea acestei experiente, am avut posibilitatea de a opta sa fie sub forma de voucher impreuna cu un mesaj personalizat, special pentru tatal meu. Mi-a placut ideea de a ii prezenta acest cadou intr-un plic lasat pe biroul acestuia, alaturi de cateva cuvinte adresate in semn de multumire. O veche vorba din limba latina spunea astfel: vorbele zboara, scrisul ramane! Pe langa plimbarea pe doua roti plina de nostalgie pe parcursul Transfagarasanului (intrucat ar fi prima oara, dupa foarte multi ani cand se reintoarce in acest loc), va gusta mancaruri traditionale specifice locului si va vizita obiectivele turistice din imprejurimi, ajutat fiind de un ghid cu experienta.  

Sursa foto
Intentionez sa ii ofer aceasta experienta tatalui meu cu prilejul sarbatorilor de iarna. Un aspect ce trebuie mentionat si care m-a ajutat foarte mult in a ma decide asupra acestei alegeri, este faptul ca voucher-ul are o valabilitate de 12 luni. Apreciez flexibilitatea oferita de acest lucru si ma incanta ideea ca tatal meu isi va putea planifica din timp momentul oportun, pentru a se putea bucura de aceasta experienta cum se cuvine. Promit sa revin cu un update si sa va descriu experienta prin prisma beneficiarului, nimeni altul decat tatal meu. Abia astept sa stau de vorba cu acesta si de data aceasta sa imi povesteasca, cu lux de amanunte, despre o astfel de experienta si totodata despre reintoarcerea la una din pasiunile sale cele mai indragite.

Experimenteaza viata alaturi de persoana iubita, de cei dragi, prieteni sau de unul singur, iar daca ai facut deja toate aceste lucruri fii tu cel care ofera experiente! 

Articol scris pentru SuperBlog 2019!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu