marți, 23 septembrie 2014

Mici achizitii la sezon nou

Am cam chiulit putin atat pe blog cat si pe pagina de facebook Puf de papadii, nu vreau sa intru in detalii dar reintru in forma cu un mic articol despre ultimele mele achizitii la inceput de sezon. Imi place sa incerc produse noi la sezon nou si sa vad care se potrivesc cel mai bine exigentelor mele. Asadar, in poza de grup, este vorba despre Gelul exfoliant pentru tenul cu imperfectiuni de la Elmiplant si Crema nutritiva de zi  tot de la Elmiplant - gama Bioten.


Gelul exfoliant il folosesc zilnic, seara cand tenul este incarcat de praf si alte impuritati acumulate de peste zi. Desi cred ca este putin cam dur pentru tenul meu, intrucat dupa folosire simt ca pielea de pe fata ma strange si am nevoie obligatoriu si de o crema hidratanta, curata foarte bine si la capitolul acesta nu este de lepadat.
     
     Descrierea sa de pe ambalaj suna cam asa : 

Formula speciala a gelului contine ingrediente 100% naturale ce exfoliaza si purifica tenul. Micro-particulele de Bambus 100% naturale curata pielea la suprafata, indepartand eficient celulele moarte, sebumul si impuritatile care astupa porii. Uleiul de Lemon-grass 100% natural are actiune astringenta, ajutand la minimizarea porilor si reducerea secretiei excesive de sebum. Micro-particulele delicate libereaza Vitamina E , conferind pielii suplete si catifelare. Peelmoist este un complex multifunctional, avand ca beneficii imbunatatirea reinnoirii celulare si capacitatea de a reda nivelul optim de hidratare a pielii, pastrand functional rolul de bariera naturala a pielii.


Putin cam pompoasa descrierea, dupa parerea mea, dar partea cu curatarea este adevarata, deci nota 10 din partea mea la acest capitol pentru Gelul de curatare. L-am achizitionat la predul de 10,89 lei la reducere, dar oscileaza intr 12 si 15 lei.

Al doilea produs, este crema nutritiva de zi din gama Bioten de la Elmiplant pentru tenul uscat sau sensibil. Sunt in contradictie cele doua, am specificat ca gelul de curatare este pentru tenul gras sau mixt iar crema este pentru tenul uscat. Dar cum am mai spus, imi place sa incerc de toate. Dar crema are un miros absolut divin, de care eu m-am indragostit iremediabil! Oricate creme voi mai incerca, voi reveni cu drag la aceasta crema, miroase a cea mai dulce miere de mai, mirosul era ce cautam de o vesnicie si pe care l-am gasit din intamplare.



     Descrierea de pe ambalaj : 

O combinatie unica de miere de albine si ingrediente naturale atent selectionate care iti vor hrani si hidrata tenul cat mai delicat. 
Mierea, un agent nutritiv natural, contribuie la mentinerea echilibrului optim de hidratare si la intarirea protectiei naturale a pielii. Totodata, contine o variatate de vitamine si minerale care asigura tenului elasticitatea si hranirea necesara.
Galbenelele, recunoscute pentru proprietatile lor de calmare si catifelare, sunt excelente pentru ingrijirea, tonifierea si regenerarea tenului uscat. Imbogatita cu flavonoide si Vitamica C, floarea de Galbenele ajuta la mentinerea unui aspect sanatos al tenului.


Cu o textura speciala, crema se absoarbe usor si asigura hranire pana la 24 de ore, eu una o ador, imi vine sa o mananc de fiecare data cand deschid capacul. Pe aceasta o puteti achizitiona la pretul de doar 12 lei. V-o recomand cu mare caldura!
Sper sa incercati macar unul din cele doua produse descrise de mine, sfaturile voastre sunt foarte importante si de folos pe viitor. Pupici!

2 comentarii:

  1. Buna. Te invit la un concurs cu tema: „Ce ai face 88.000 de lei? O fapta buna sau ti-ai satisface o placere vinovata?” Astfel premiez cele mai bune trei articole:
    Premiul 1 - 500 de lei;
    Premiul 2 - 200 de lei;
    Premiul 3 - 100 de lei.
    Scrie un articol si castiga! Castiga cu visul tau si demonstreaza-mi cat esti de iscusit in taina scrisului! Mai ai la dispozitie exact o saptamana!
    Mult succes!
    http://literestacojii.wordpress.com/2014/09/02/concurs-avbs-credit

    RăspundețiȘtergere