miercuri, 3 septembrie 2014

SuperBlog... si curiozitatea mea de bloggerita incepatoare!

Inca nu ma consider o bloggerita in adevaratul sens al cuvantului. Sunt abia la inceput de drum si nu am nici macar 10 articole scrise la activ... Nu imi plang de mila, toate au un inceput si cred ca o sa simt cu adevarat ca sunt bloggerita doar dupa ce incep sa ma implic si in competitii/concursuri create special pentru fiecare posesor de un blog propriu. Si cand ma asteptam mai putin, ocazia a venit din partea celor de la SuperBlog, cu competitia anuala de blogging.

Siiiiiii in entuziasmul meu, vreau sa anunt ca voi participa si eu la cea de-a IX-a editie a competitiei SuperBlog 2014! Yuhuu!!! Sper sa nu intampin probleme la inscriere, regulamentul este explicit in absolut tot ceea ce priveste inscrierea si temele de abordat, dar s-ar putea ca emotiile sa puna stapanire si sa fac vreo gafa din greseala. Mi-ar parea tare rau sa ratez aceasta competitie, ar fi prima mea competitie in calitate de bloggerita incepatoare si un impuls mai mult decat binevenit pentru ceea ce imi face placere sa fac in timpul liber: sa scriu... despre orice!

Wish me luck, everybody! Thank you!

3 comentarii:

 1. Bună,
  Vino și ia gratuit imagini animate gif, foarte frumoase pentru blog: flori, fluturi, pești cu acvarii, crăciun, anul nou, halloween, cascade, animale, păsări, romantic, muzică, relaxare, sport, mașini, medical, natură, copaci, plante, animații de sărbători, oameni, etc.
  Colțișor de Rai
  Flori Imagini Mișcătoare Gif
  3D Animated Gifs
  Valy

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere