duminică, 17 mai 2015

Un produs pe saptamana 1

Ce ziceti de o categorie de articole intitulata ''Un produs pe saptamana''? In fiecare duminica voi posta un mic review la cate un produs, fie el cosmetic sau de ingrijire, poate un supliment alimentar sau un obiect achizitionat recent de mine. 

Astazi va prezint o crema de maini de la Oriflame

Crema face parte dintr-o gama noua si anume SoftCaress, vine intr-un gramaj de 100 ml si este special conceputa pentru mainile foarte uscate si obosite. Contine extract din nuca de macadamia, cunoscuta pentru proprietatile sale exceptionale de hranire a pielii si are o consistenta cremoasa si placuta la aplicare. Mirosul de ulei de nuca de macadamia mi se pare divin!
                                                                            
       
Eu o port in ultima vreme oriunde dupa mine, doar o bag in geanta si de fiecare data cand simt ca pielea de pe maine ma ''tine'' , doar aplic o cantitate potrivita si efectiv simt cum pielea isi recapata confortul. Pielea mainilor mele este foarte sensibila si se deshidrateaza foarte repede, in special cand folosesc produse de curatenie mai puternice, cum ar fi detartranul sau solutiile pentru spalat covoare.
Chiar si detergentul de vase imi usuca pielea! Prin urmare, o crema de maini imi este indispensabila.

Voi aveti astfel de probleme cu pielea foarte uscata? Ce produse sau tratamente folositi pentru tratarea mainilor? Va astept parerile!


Aici aveti si lista ingredientelor :

AQUA, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, STEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE SE, PARAFFINUM LIQUIDUM, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, CARBOMER, METHYLPARABEN, IMIDAZOLIDINYL UREA, CETEARETH-20, PARFUM, STEARIC ACID, PROPYLPARABEN, SODIUM HYDROXIDE, ISOPROPYL MYRISTATE, LINALOOL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, COUMARIN, PHENOXYETHANOL, CI 47005, CI 16035, CI 60730.

2 comentarii:

  1. Buna, Te invit la concursul nostru sponsorizat de PCLaptop.ro :D Daca doresti!

    http://www.gandimrational.com/2015/05/concurs-prima-intalnire-cu-tehnologia-pclaptop-ro.html

    Apropo, buna initiativa cu un review pe saptamana! ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos si pentru invitatie si pentru apreciere, voi incerca sa particip cu drag. Sper sa ma descurc! :D

      Ștergere