duminică, 7 iunie 2015

Un produs pe saptamana 4

Buna, fetelor! Iata ca este din nou duminica si va prezint un alt produs. De data aceasta este vorba despre o crema anticelulita de la Elmiplant - gama Cellufight! Ca sa ma fac inteleasa de la inceput, nu am probleme cu greutatea, stau bine la acest capitol (1,60 m si 48 kg), doar ca nu am scapat de retentia de apa de pe coapse. Si uneori este deranjant.
Cand vine sezonul cald, imi doresc o piele mai ferma, mai ales ca am inceput deja sa port rochite si pantaloni scurti. Asa ca am inceput sa folosesc aceasta crema pe coapse, ca sa imbunatatesc putin aspectul acela de coaja de portocala. Am prins la oferta crema in DM cu 50 ml gratis, dar nu mai stiu cat am dat pe ea, caci o detin de o perioada buna, cred ca de cateva luni.

Crema nu contine parabeni, are extract de guarana, alge marine si piper negru si are efect termo-activ. Ce inseamna acest lucru, mai exact? Inseamna ca are actiune locala de incalzire a pielii, cu rol in stimularea microcirculatiei si in arderea grasimilor. Si primul lucru care se intampla dupa ce o aplici pe piele? Aceasta se inroseste si incepe sa se incalzeasca!


Ingedientele care stau la baza acestei creme formeaza un cocktail de ingrediente exotice, care au rol in spargerea tesuturilor adipoase de sub piele. Guarana contine de 2-3 ori mai multa cafeina decat cafeaua sau ceaiul si activeaza metabolismul, drenand toxinele din tesuturi. Algele marine actioneaza asupra depozitelor de grasime reducand aspectul de coaja de portocala, care ne displace atat! Iar piperul negru are efect termin si stimuleaza microcirculatia.
Ca sa vezi rezultate rapide, este indicat sa il folosesti de 2 ori pe zi timp de 8 saptamani, masand zonele cu probleme. Eu il folosesc doar o data pe zi, il masez bine pana intra in piele, apoi folosesc un dispozitiv de masaj timp de 10 minute pe fiecare coapsa. Timp de o luna. Nici nu am nevoie de mai mult.
Crema este alba si are o consistenta foarte cremoasa.


Atentie! Fiind o crema care contine ingrediente picante, este bine sa tinem cont de precautiile de pe ambalaj: Aplicarea produsului are ca efect incalzirea intensa si inrosirea pielii. Aceste efecte sunt normale si dispar in cateva minute de la aplicare. Evitati contactul cu ochii si mucoasele. Produsul nu se aplica pe piele foarte sensibila, cu varice sau capilare evidente. Produsul nu se aplica pe piele proaspat epilata sau dupa expunerea la soare. A nu se utiliza de catre femei gravide sau in perioada de alaptare. A nu se aplica pe fata. Spalati mainile dupa folosire.

Cam atat pentru produsul din aceasta saptamana. Voi l-ati incercat? Macar i-ati da o sansa sau nu aveti probleme cu retentia de apa? Pana saptamana viitoare, va pup cu drag si astept parerile voastre!

3 comentarii:

  1. Hmm.. Si a avu efect la tine? Eu l-am folosit si nu am remarcat nimic notabil.
    Am aceeasi problema: coapsele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am probleme asa mari, iar o usoara imbunatatire la mine chiar observ (eu folosesc si Relax-n-Tone) . Problema este ca eu nu fac acest tratament tot anul, de aceea revine micuta problema pe care o am. Pe termen mai lung nu cunosc efectele.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere