duminică, 6 septembrie 2015

Buchete de mireasa pentru miresele incurcate

     AVERTISMENT! Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

In sfarsit, ziua cea mare! Nunta mult asteptata a miresicii noastre (identitatea ei va ramane sub anonimat, la rugamintea ei si a soacrei mici)! Toate pregatirile insirate pe saptamani bune, azi isi arata splendoarea si frumusetea! Curtea era aranjata pentru traditiile pe care nicio mireasa nu vrea sa le rateze in ziua in care este cea mai speciala femeie din lume! Multe flori au fost comandate pentru aranjamentele florale care incarca mesele si curtea. Mesele erau  impecabile, antreurile erau savurate din plin de catre invitati in timp ce miresica astepta ca sirul traditiilor sa se scurga cat mai repede. Singurul lucru care lipsea din peisaj era buchetul de mireasa.

- Mama, buchetul meu nu a mai sosit, iar timpul se scurge! Nu pot fi o mireasa completa fara buchetul mult dorit! 

Soacra mica o aproba din priviri, dar nu i-a raspuns nimic. Cand agitatia atinsese deja niste cote destul de... ciudate, un claxon ii trezi pe toti la realitate si din poarta se zari curierul care tinea in brate cutia cu buchetul miresicii noastre.
''In sfarsit!'', exclama mireasa in gand. Se grabi sa ajunga mai repede la pachet, dar cand il deschisa avu parte de o surpriza de proportii:

- Asta nu este buchetul pe care l-am dorit!!!
- Cum?! exclama soacra mica.

Si o liniste profunda se asternu peste toti invitatii. Cand spiritele se mai calmara, miresica noastra afla, cu ajutorul curierului, ca s-a facut o greseala la expedierea coletelor si ca buchetul ei a ajuns taman in extremitatea nordica a tarii, la o alta mireasa (banuiesc, cel putin la fel de revoltata ca si ea). Au incurcat miresele si buchetele intre ele. Ca sa nu mai spunem ca buchetul care a ajuns la ea era total sub gradul mediocru lucrat - mai pe scurt, era naspa!

     Vreti sa stiti si continuarea povestii?

Pai, noroc ca miresica noastra a ales FloriCuDrag.ro, floraria on-line cu livrare gratuita in aceeasi zi, in Bucuresti, la domiciliu,care iti ofera cele mai frumoase si spectaculoase buchete de mireasa si nu numai! 

Buchet de felicitare

Flori cu Drag livreaza comenzile in Bucuresti in aceeasi zi in care ati facut comanda! Dar aveti si posibilitatea sa va programati sosirea florilor intr-o zi anume, care va oferi certitudinea unei zile sarbatorite cum se cuvine! Ce poate fi mai frumos de atat!

Miresica noastra nu a mai stat pe ganduri in ziua aceea si si-a comandat un buchet superb de pe acest site, iar comanda i-a fost livrata la timp pentru ceremonia religioasa. Iar www.floricudrag.ro a salvat-o pe miresica anonima (iar legenda urbana zice ca mai salveaza miresici la ananghie si in ziua de azi), prin ornamentele si buchetele superb si atent lucrate de catre profesionisti, prin promtitudinea livrarilor la domiciliu si prin promotiile de nerefuzat care se gasesc la ei pe site.
Dragi viitoare mirese care ma cititi, cu o fuga pe site vedeti daca puteti rezista sa va faceti nunta, fara un buchet sau un aranjament achizitionat de acolo. Eu bag mana in foc ca deja ati plasat comenzile! Casa de piatra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu