vineri, 25 septembrie 2015

Confidence with Libresse

Buna, tuturor! Dupa o pauza de cateva zile pe blog si facebook, iata ca a venit momentul sa va povestesc despre o experienta (virtuala) minunata, alaturi de fetele Girl Confidence (se stiu ele) si Libresse. Sunt cateva lucruri de povestit, deci mai stati pe aici: totul a inceput cu cateva date personale trimise pe pagina de facebook a celor de la Libresse, in vederea unor selectii pentru participarea la cateva sondaje de opinie, legate de produsele pentru igiena intima (poate ca nu m-am exprimat prea coerent, dar sper sa intelegeti ideea). Si dupa cateva zile primesc un mail prin care mi se spune ca si eu am fost selectata sa fac parte din acest sondaj.

Ideea celor care au organizat acest studiu de caz mi s-a parut grozava, fetele selectate, printre care si eu, am fost adaugate intr-un grup si apoi au inceput temele si discutiile. Partea buna la astfel de discutii libere, este faptul ca te regasesti pe tine in alegerile altor persoane absolut necunoscute si ajungi sa te simti inteleasa in unele situatii sau alegeri personale. Poate descoperi ca ai gusturi comune cu alte fete si astfel iti creste si increderea in tine si te simti mult mai increzatoare! De aici vine Girl Confidence pana la urma, nu?
   
Timp de o saptamana, cat au durat discutiile pe teme diverse legate de brandurile de igiena intima, reclame, promovari, tabu-uri etc. am participat la toate discutiile, nu am vrut sa imi scape nici macar una! Si astfel pot spune ca ma simt mult mai increzatoare in fortele proprii, cum altfel sa te simti cand iti exprimi opinia public si nu esti criticat? Inca o data, multumiri Libresse, pentru oportunitate si de asemenea multumiri si fetelor participante la sondaj, a fost o adevarata placere acest schimb de opinii sincere cu voi, am citit cu mare interes parerile voastre! Ca sa nu mai spun ca am fost si premiate la final cu produse foarte utile (poate cele mai utile lucruri pentru o fata) pe care vi le arat in imagini!
 
M-am trezit cu acest pachetel frumos de la domnul curier, venit din partea Libresse, care ma astepta cuminte pe canapea. Am fost mai mult decat incantata de continutul ei si chiar mi-a facut ziua mai buna! Dar ce ascunde oare?


Dupa ce am  deschis frumos punguta, ca sa nu o deteriorez, primele produse pe care le-am luat la puricat au fost absorbantele zilnice sau protejslip-uri. Cu siguranta de maine le pun in folosinta! Cel mai mult mi-au placut cele din cutiuta verde, deoarece sunt foarte subtiri si discrete si sunt convinsa ca nici nu le voi simti, astfel confortul este garantat! Dar si cele roz sunt foarte bune, eu consider marca Libresse de calitate, dovada fiind faptul ca foloseam produsele lor de foarte mult timp. Si ca o mica observatie, pantyliner-ele din cutiuta cea mare roz sunt pentru toate tipurile de lenjerie! Nota 10 pentru asta!


Bineinteles ca nu au lipsit nici absorbantele! Eu deja mai aveam un pachet din cel roz inceput, dar dupa parerea mea, nu am niciodata suficiente! Poate ca exagerez, dar imi place sa am in baie o gama mai larga si mai colorata, de unde pot alege. Si cele din gama Natural Care le-am imcercat si sunt extrem de multumita de ele. Singurele care mi-au scapat au fost cele de noapte, dar daca au aceeasi suprafata moale din bumbac, atunci si ele o sa imi placa! Daca nu am mai mentionat pana acum, suprafata din bumbac a acestora m-a determinat sa le adaug in top list, pentru ca de la absorbantele cu suprafata absorbanta din plastic ma irit dupa 2-3 zile si ajung sa nu le mai suport, iar perioada aceea a lunii devine un chin!


Aproape ca uitasem de voucher-ul H&M, din cauza faptului ca era ascuns intr-un pliculet care se camufla bine pe interiorul pungutei! Scuzati galeria care se reflecta in luciul impecabil al acestuia. :))


Ca un mic rezumat, am vrut sa impartasesc cu voi experienta placuta la care am avut onoarea sa iau parte! Cu siguranta m-a motivat sa particip si la alte sondaje si discutii. Si toate ca toate, dar cand mai esti si rasfatata cu o gramada de produse frumoase, merita sa acorzi un articol pe blog unei astfel de ''calatorii''!

4 comentarii: