vineri, 13 noiembrie 2015

Mereu in miscare cu Bateriiauto.net

Ei, nu sunt eu soferita (inca), dar cred ca e musai ca toti posesorii de permis sa stie un lucru important si anume: cand bateria de la masina te lasa (si asta se poate intampla in cele mai nepotrivite momente gen, cand ploua cu galeata sau e zapada de 1 metru pe drum si temperaturile scazute cauzeaza mici inconveniente) este bine sa stii ca ai un ajutor de nadejde si ca poti apela cu incredere la cei de la bateriiauto.net

bateriiautonet

Echipa lor livreaza si monteaza baterii auto, oriunde, oricand! Da, ati citit bine. Daca masina te lasa in mijlocul pustiului, aceasta echipa de profesionisti vine la tine, de fiecare data cu bateria potrivita si iti sare in ajutor. Si te scapa si de bateria cea veche, ca sa te scuteasca pe tine de un efort in plus. Cool, nu? Daca si tu cauti baterii auto ieftine, dar de calitate, da o tura la ei pe site, iti garantez ca vei face cea mai buna alegere. Inginerii cu experienta in acest domeniu sunt gata sa iti sara in ajutor. 
Indiferent de marca de baterii pe care o alegi - fie ca vorbim de baterii auto Varta, Bosch sau Rombat, recomandat este sa optezi si pentru montarea ei. Vei fi pe maini bune!

      Un mic joc de imaginatie, daca imi permiteti?

In vara am fost pentru prima oara cu cortul la munte. a fost o experienta unica si frumoasa, dar nu a fost lipsita de adevarate peripetii! In dimineata in care trebuiam sa ne intoarcem acasa de la munte, ne-a lasat bateria la masina! Ei, asta a fost cireasa de pe tort atunci. Afara batea vantul rau si dadea sa ploua. Dupa cateva incercari esuate, am decis ca bateria trebuie schimbata. Noroc ca aveam una de rezerva (ziceam noi). Apai, nu va spun ca nu voia bateria sa se mute din loc, sub nicio forma! Inca o jumatate de ora pierduta incercand sa scoatem bateria, mai ceva ca in povestea cu Ridichea uriasa! Cand s-a saturat bateria sa rada de noi, a hotarat sa iasa. Noi am inlocuit-o cu cealalta si am pornit, cu mari emotii motorul, apoi am plecat de pe loc, dar nu am fost lipsiti de nervi si injuraturi si chestii aruncate etc.

Pai daca stiam de pe atunci de Bateriiauto.net lucrurile stateau cam asa: incercam sa pornim motorul, dar bateria e moarta! Nu-i bai. Un simplu telefon si ajutorul venea la noi. Apoi bateria era schimbata cat ai zice peste, de catre inginerii care au o experienta indelungata in domeniu, iar noi porneam la drum fara nervi. Mai simplu de atat nici ca se poate, nu?

Voi soferii sa nu faceti aceeasi greseala pe care am facut-o atunci, la munte. E mai convenabil sa ceri ajutor, mai ales ca in astfel de cazuri, conteaza foarte mult calitatea serviciilor oferite, dar si a produselor folosite. De ce sa nu ai parte de amandoua?

Articol scris pentru SuperBlog 2015!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu