joi, 26 noiembrie 2015

Tehnologia la picioarele tale

phillips
Ce bine ne simtim cand stim ca tehnologia ne sta la picioare, ca toate cumparaturile noastre sunt acum la un singur click distanta, ca avem posibilitatea sa comunicam cu oameni de peste tot din lume. Da, tenologia a avansat, atat de mult incat nimic nu iti mai este imposibil la ora actuala. Internetul nu mai cunoaste bariere, iar acest lucru inseamna, simplu, ca tehnologia a vrut sa evolueze si nu sa ramana la la stadiul in care exista pe vremea bunicilor nostri,despre care cred ca sunt gelosi ca nu au apucat si ei tehnologia aceasta evoluata mai mult timp. Cu toate ca, pe vremea bunicilor nostri, oamenii interactionau mai mult din cauza ca nu stateau pironiti in fata unui calculator nu stiu cate ore pe zi, in zilele noastre cu greu te mai poti descurca fara un calculator cu internet. Atunci lucrurile erau mai simple, acum sunt mai rapide. Stim ca tehnologia a evoluat pentru a ne face viata mai usoara si mai comoda, iar tehnologiile Philips au patruns la mine in viata inca de cand eram foarte, foarte micuta. Nu, nu fac parte din generatia facebook, care s-a nascut cu calculatorul in brate, am apucat vremuri frumoase si in anii `90 , care mi-au facut copilaria frumoasa. Primul televizor color al nostru a venit din partea celor de la Philips. Si nu a venit prin curier rapid, ci in urma multor cautari prin raioanele sipermarket-ului Metro, care acum 10-12 ani era cel mai binedotat magazin dintre toate, era singurul supermarket al orasului in care aveai acces doar daca iti faceai legitimatie de client. Si nu oricine isi permitea sa cumpere de acolo, ca asa erau vremurile atunci.
   
Da, atunci tehnologia avansata insemna Philips: televizoare, blendere sau alte obiecte care purtau marca aceasta pe ele erau la mare cautare. Lumea isi dorea inovatie. Si au gasit-o, dupa lungi cercetari de piata, obositoare calatorii si timp liber alocat acestei cauze. Imi aduc aminte ce fericita a fost bunica mea cand a primit cadou primul blender din viata ei! Asta s-a intamplat acum mai bine de 10 ani. La inceput era sceptica, il privea cu o oarecare teama. Nu stia cum se foloseste un astfel de aparat si ii era frica de faptul ca nu va invata niciodata cum sa il porneasca macar. Da, nu era un blender ultimul tip, avea doar doua functii: on si off. Dar cata bucuria a adus acel blender in casa mea atunci, nici nu va puteti imagina. Acum aveam smoothie-uri sanatoase zilnic pe masa si asta era suficient. Apreciam lucrurile simple, care au inovat lumea tehnologiei pe care o cunoastem astazi. Caci, vorba aceea, daca nu erau ''stramosii'' aparatelor electrocasnice, nici ele nu mai existau in ziua de azi, nu?
logo_marketonline_micSi cum spuneam mai sus, azi avem acces nelimitat la electrocasnicele noastre preferate, cu ajutorul internetului si nu in ultimul rand, cu ajutorul magazinului MarketOnline.ro. Acolo gasesti electrocasnice profesionale  la super oferte, cu reduceri substantiale, iar raportul calitate-pret este potrivit pentru orice buzunar. Partea buna este ca acum noi nu  mai trebuie sa alergam prin magazine dupa produsele dorite, este suficient sa le studiem de acasa, din fata calculatorului. Scutesti si timp si bani si energie! Si cum sarbatorile de iarna se apropie, m-am gandit sa fac bunicii mele o bucurie la fel de mare ca atunci cand a primit primul blender cadou. Vreau sa ii daruiesc un robot de bucatarie profesional, ca sa ii fac treaba in bucatarie mai usoara, pentru ca varsta si-a spus cuvantul. Tot din gama celor de la Philips va fi cadoul meu pentru ea, pentru ca eu am crescut cu tehnologia lor, odata cu ei am evoluat si eu si pot spune ca este un fel de omagiu pe care doresc sa l-il aduc prin gestul meu. Daruind bucurie, primesti bucurie inzecit! Iar acum, tehnologia iti simplifica viata tie, mie, tuturor. Ne ajuta sa aducem zambete pe buze chiar si de la distante mari, ne uneste. Si astfel, este mai usor ca niciodata sa faci o bucurie cuiva. Sau chiar tie, pentru ca stim ca oricine are dreptul la fericire. Iar primul pas spre fericirea individuala, este fericirea pe care ne-o daruim noi singuri, apoi fericirea pe care o impartasim si cea pe care o primim de la cei dragi noua: familie, prieteni, cunostinte. 
       
Iar pe mine m-au ajutat inovatiile tehnologice Philips sa imi autodepasesc propriile standarde, mi-a simplificat stilul de viata si m-a invat un lucru foarte important: calitatea nu se demodeaza niciodata, iar exemplul cel mai bun este faptul ca Philips este prezent la noi de mai bine de 20 de ani, fiind lider de piata in domaniul electrocasnicelor mici, creeate pentru a iti face tie si noua, viata mai usoara!

Articol scris pentru SuperBlog 2015!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu