marți, 18 octombrie 2016

Cenusareasa moderna are un castel modern pe masura

Era ca orice femeie, care viseaza ca intr-o zi sa fie cea mai frumoasa mireasa din lume. Era ca toate celelalte, avea un job ce ii asigura o viata frumoasa si un print care o merita, dar in acelasi timp speciala - avea acel quelque chose care facea chiar si femeile sa intoarca privirile dupa ea, pe strada. Muncea toata ziua, dar la inceputul serii tot avea timp sa gateasca o cina romantica pentru ea si pentru printul ei, fara sa se planga de oboseala sau grijile cotidiene. Pur si simplu, seara se transforma dintr-o Cenusareasa moderna, in printesa din basme. Chiar daca gatea, mereu mirosea a cel mai fin parfum. Si acest lucru o facea irezistibila!

Cu toate ca traia de mult timp alaturi de printul ei iubit, relatia lor nu era una oficiala. Isi tineau relatia la distanta de ochii curiosi (si rautaciosi) ai lumii, dar dorinta de a face totul public crestea in fiecare zi. Amandoi doreau sa isi oficializeze relatia, ca toti sa afle ce mult se iubeau.

Sursa foto

Cenusareasa noastra era tare pretentioasa, dar Prince Charming era foarte intelegator cu ea. Au planuit amandoi totul pana in cele mai mici detalii, cu o singura exceptie: inca nu gasisera Castelul perfect pentru nunta lor mult asteptata. Sau cel putin, nu il gasisera in orasul in care locuiau cei doi... 
Asa au inceput sa caute castele si prin alte orase si au dat, intr-un final, peste Castelul perfect, asupra caruia au cazut amandoi de acord. Acesta se afla in Bucuresti si se numea, simbolic, Arc de Triomphe

Cenusareasa a fost in toiul fericirii cand a si-a vazut visul cu ochii! Ziua cea mare a sosit parca mai greu ca niciodata, din cauza faptului ca locatia chiar era una de vis si ei abia asteptau sa petreaca o noapte de vis, alaturi de toti invitatii.

Sursa foto

Mirii nostrii, proaspeti Mr. and Mrs. au fost efectiv fascinati de eleganta si prestigiul Castelului, care s-a ridicat la nivelul exigentelor lor. Serviciile impecabile, de lux, i-au facut sa traiasca fericirea la o intensitate infinit mai mare decat se asteptau. Muzica anima oaspetii, sampania cea mai fina era la discretie si fericirea plutea in aer. 
Intr-un moment de respiro in doi, privind tabloul de ansamblu al nuntii lor de la o distanta insemnata, si-au dat seama ca era timpul sa ''evadeze'' de la propria lor nunta. Cu toate ca ceasul inca nu batuse miezul noptii, cu doar 10 minute inainte de ora 0 cei doi au fugit de la petrecere.

Miezul noptii i-a prins pe cei doi in jacuzzi-ul luxos, cu apa calda, perfecta pentru o noapte romantica, departe de ochii curiosilor. Acolo, in linistea serii, s-au bucurat de serviciile de lux ale Castelului, denumit modern si Hotel: au apreciat ospitalitatea cu care au fost intampinati si surprizele frumoase care i-au facut sa se simta ca intr-o adevarata luna de miere: sauna si jacuzzi la discretie, restaurant si bar-boutique-ul. Iar urmatoarele zile au fost din alta lume...

Acea Cenusareasa sunt eu, tu sau orice alta doamna si domnisoara care viseaza la nunta de vis. Iar castelul fermecat este Hotel Residence. Cu siguranta, fiecare dintre noi meritam sa traim momente unice, speciale, de care sa ne aducem aminte, cu drag, toata viata. 

Articol scris pentru SuperBlog 2016!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu