miercuri, 12 octombrie 2016

Il cheama Gerovital si este doctor in frumusete

Numele meu este Gerovital! Probabil majoritatea deja ma cunoasteti, sunt doctor in frumusete de peste 45 de ani. Multi imi apreciati munca (pe care o cunoasteti de la origini si pana in zilele noastre) si imi cereti mereu noi solutii inovatoare pentru ingrijirea pielii. Pentru ca da, asta este scopul meu pe acest pamant: sa ofer romancelor cele mai bune ingrediente de ingrijire a pielii, prin produse destinate ingrijirii parului, corpului sau a fetei, hipoalergenice, fara coloranti si testate sub control dermatologic! Dar nu am fost mereu atat de norocos...

Sursa foto

Cum a inceput povestea mea?

Povestea mea are loc intr-un cadru de poveste, pe Taramul Fermecat in care printii si printesele se adunau laolalta la baluri ce tineau cu zilele. Taramul in care toate personajele de poveste pe care le-ati citit prind viata. Personaje precum: scufita rosie, Fram, ursul polar sau Peter Pan. Da, da, nu va mirati atata! Spun purul adevar!
Si dupa cum ziceam, cadrul era de poveste, doar ca tenul meu nu prea se incadra in peisaj... Aveam probleme serioase cu acneea, fapt ce mi-a afectat imaginea de sine si increderea. Nu doar a mea, dar chipul meu punea pe fuga pe oricine si multe personaje din Taramul Fermecat ma ocoleau sau petreceau timp cat mai putin cu mine.

Ironia sortii? Nu, ambitie constructiva!

Tocmai aspectul meu nu prea agreabil m-a determinat sa ma fac doctor dermatolog. Am inceput cu simple experimente cu plantele pe care le aveam la dispozitie in zona. Am reusit sa creez cateva produse si chiar aveam un slogan ce una foarte bine, dar, dupa spusele primilor mei clienti, produsele mele nu eram eficiente. Se vedea faptul ca le lipsea acel strop de profesionalism, pe care aveam sa il deprind cu maiestrie, dupa o intamplare care m-a facut sa am o revelatie.


Am cautat prin tot Taramul Fermecat si am adunat cele mai bune ingrediente naturale, fara exceptie. Mi-am spus ca destul am fost urat, vreau ca lumea sa ma priveasca cu admiratie! Asa am realizat Crema antiacneica Gerovital H3 Derma+, crema minune ce mi-a schimbat radical aspectul pielii, ca prin magie! Am folosit ingrediente super-secrete, precum zincul, care are efect de reglare a secretiei de sebum (marea mea problema) si grabeste procesul de vindecare, soothexul, cu efect calmant, pantenolul ce are efecte cicatrizante exceptionale si irgasanul DP 300 cu efect microbian de lunga durata. Foarte lunga!

Totul amestecat cu unpic de stiinta, munca de cercetare, daruinta si... un strop de magie! Bineinteles, am combinat aceste ingrediente intr-un produs cu efecte vizibile in ameliorarea simptomatologiei tenului acneic, hipoalergenic, fara parabeni. 

Sursa foto
Produsul a facut minuni pentru mine! In sfarsit am crezut ca m-am realizat ca om si ca viata mea se va schimba. Intr-adevar s-a intamplat si acea schimbare, doar ca la un nivel mult mai mare decat ma asteptam eu! A fost momentul in care am decis sa ii fac si pe altii fericiti, sa creez produse special create si pentru nevoile lor, sa incerc sa le inteleg ''suferinta'' si sa o remediez.

Acest lucru s-a intamplat cand la usa cabinetului meu a batut, nimeni alta, decat Ratusca cea Urata. Mi-a spus ca toti fug de ea, din cauza aspectului ei si nimeni nu isi dorea sa ii fie prieten. Mi-a mai spus si faptul ca a auzit de mine si de crema mea magica si a decis sa isi incerce si ea norocul. Eu, cunoscandu-mi situatia precedenta, am privit-o cu admiratie si chiar o consideram frumoasa, in comparatie cu vechiul ''eu'. I-am spus ca solutia ce m-a ajutat pe mine nu se potriveste si in cazul ei, dar am decis sa ii cercetez ''problema'' si sa ii dedic si ei un produs pentru problemele ei.

Dupa ce am realizat produsul in cauza, am rechemat-o la mine pentru testare. Am luat produsul in capul palmei, am numarat pana la 3 (recunosc, am inchis si ochii) si am inceput sa ii aplic tratamentul. In secunda urmatoare, Ratusca cea Urata s-a transformat in cea mai frumoasa Lebada, cu cel mai impecabil penaj alb! Am ramas uimit de rezultate, iar aceasta a ajuns in cele din urma cea mai admirata fiinta de pe Taramul Fermecat!

Sursa foto
De atunci si pana in zilele noastre, eu, ca doctor in frumusete, am invatat cat de importante sunt nevoile fiecaruia dintre noi si am lansat cea mai inovativa gama de produse dermatocosmetice. Azi, echipa mea este completa, pentru ca doamna profesor si doctor Ana Aslan mi-a incredintat sarcina de a aduce frumusetea in viata romancelor noastre. Si, impreuna, vom continua traditia si mai departe!

Articol scris pentru SuperBlog 2016!

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru articol! Ai scris foarte fain si creativ! Mult succes si la urmatoarele probe! :)

    RăspundețiȘtergere