vineri, 14 octombrie 2016

Traducerile specializate pot salva vieti

swiss-solutionsDa, ati citit bine acest titlu. Si cred ca este un subiect interesant, care este util tuturor. Stim (sau ar trebui sa stim) cu totii ca de-a lungul vietii am deprins o limba straina si chiar mai multe, in contextul globalizarii, acest lucru ajutandu-ne sa dezvoltam legaturi, prietenii sau chiar afaceri si in alte tari straine. Cand avem nevoie de traduceri de documente importante, de exemplu, ne lasam intotdeauna pe mana specialistilor (traducatorilor avizati). 

De ce traduceri medicale?

Oare cati ne-am pus problema vreodata, daca avem sau nu nevoie de traduceri medicale? V-ati pus vreodata intrebarea: ce voi face daca in sistemul medical din Romania nu gasesc o solutie salvatoare? Logica iti spune sa cauti raspunsuri si la expertii din alte tari. Si cum adresezi o scrisoare formala, catre medici avizati straini, daca nu le cunosti limba (sa zicem) prea bine, iar termenii medicali te baga in ceata? Raspunsul la aceasta intrebare ti-l ofer eu: poti sa apelezi cu incredere la Agentia de traduceri Swiss Solutions! Pentru ca traducerile medicale sunt importante si pot salva vieti, este bine sa nu lasati aceste subiecte la voia intamplarii. 

Sursa foto
Poate ca pot sa explic mai pe ''romaneste'' ceea ce am spus mai sus. O sa va invit sa facem cu totii un joc de imaginatie. Inchideti ochii si ganditi-va ca o problema medicala va da batai de cap, voua sau apropiatilor vostrii, de ceva vreme. Ati cautat remedii peste tot, problema se remedia pentru o perioada, apoi revenea. Nu este o situatie tocmai comoda sa lupti mereu contra acestor neplaceri, ca sa le spun asa. Din pacate, nu s-a gasit o solutie salvatoare. Asa v-ati gandit ca ajutorul poate veni din alta parte, dar ca sa obtineti raspunsuri, ce-i drept, de la medici straini, intai trebuie sa va adresati tot lor in limba pe care acestia o vorbesc de cand s-au nascut. 

Nu-i asa ca este mult mai simplu sa apelezi la oameni specializati, pentru a-ti rezolva o problema? Cu siguranta aceste traduceri nu sunt un moft, cum probabil cred unii, ci sunt (in cazurile extreme) chiar salvatoare! De la niste analize de rutina, pana la interventii mai complexe, doar comunicarea corecta a problemelor noastre ne ajuta sa le solutionam cum trebuie. 

De ce tocmai Swiss Solutions?

Swiss Solutions este un furnizor important de servicii de traducere, ce pune accentul pe limbile europene. Un lucru wow este ca ofera servicii profesionale de traduceri, corecturi, interpretariat, editare s.a.m.d. non-stop. Pentru mine (personal), promptitudinea conteaza: orice minut poate salva o viata! 
Un alt bonus este ca ofera traduceri in domenii precum: medicina, drept, economie, inginerie, IT, marketing etc. 

Si poate ca exemplele cele mai bune sunt inspirate din povestile din viata reala. Asadar, luati exemplul celor care au apelat cu incredere la astfel de servicii, pentru a-si salva sanatatea. Sau duceti vorba mai departe, poate aceste informatii ajung la urechile celor care au nevoie urgenta de ele. Fiecare proiect de traducere al celor de la Swiss Solutions este implementat cu un nivel ridicat de angajament de catre traducatori profesionisti. Dar, pana la urma, cele mai bune informatii sunt cele aflate direct de la sursa.

Articol scris pentru SuperBlog 2016!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu