marți, 7 februarie 2017

Lapte nutritiv vitaminizant Doina - noua mea iubire in materie de ingrijire

Nu stiu de ce am ocolit atata timp acest produs, dar ma bucur ca intr-un final m-am hotarat sa ii dau o sansa. Banuiesc ca v-ati dat seama despre ce produs este vorba, chiar din titlu: Laptele nutritiv vitaminizant Doina

Cand am achizitionat acest produs, nu aveam in plan sa intru in posesia lui, dar pur si simplu s-a intamplat sa ma opresc in dreptul raionului si sa admir sticlutele frumos aranjate. Stiam de existenta lui, dar nu am fost tentata niciodata sa il incerc. Totusi, ma bucur ca am facut aceasta alegere si ca i-am acordat o sansa. De ce? Pentru ca am ramas placut surprinsa de efectele sale, mai ales daca este folosit pe termen lung. Dar povestea acestui produs, destinat ingrijirii si hranirii pielii, este destul de ampla. Sa o luam cu inceputul!


Cred ca motivul cel mai intemeiat care m-a facut, pana la urma, sa cumpar acest lapte nutritiv, a fost faptul ca imi doream o lotiune cu adevarat hidratanta, atat pentru corp, cat si pentru ten (cu toate ca tenul meu este mixt spre gras). Stiu, o sa imi spuneti ca pentru tipul meu de ten acest lapte nutritiv nu este potrivit, intrucat are o consistenta destul de densa si de cremoasa. Va dau perfecta dreptate in acest caz, doar ca eu il folosesc pe ten numai seara, inainte de culcare, pentru o hidratare intensa. Ziua folosesc lotiuni cu factor de protectie sau creme-gel, lejere, care se absorb rapid in piele.

Din fericire, este un produs destinat pentru orice tip de ten. Si chiar daca ma lupt putin cu el pana sa il absoarba pielea, a doua zi macar ma bucur de un ten hidratat si catifelat. 


Produsul are in compozitia sa vitamina A si F din belsug, ceea ce ii aduce un plus din partea mea. Dupa cum bine stiti, vitamina A este cel mai puternic remediu an­ti­-imbatranire, iar vitamina F asigura prospetime, stralucire si protectie impotriva acneei.

In perioada aceasta rece si capricioasa, tenul meu se usuca excesiv si se si exfoliaza pe alocuri. Din pacate si pielea de pe maini are de suferit: mi se usuca atat de tare, incat ajung sa simt un disconfort ce poate persista mult timp, daca nu iau atitudine. Din fericire, Laptele nutritiv vitaminizant Doina este solutia mea si pentru aceasta problema.


Dupa cum am specificat si mai sus, are o textura densa si cremoasa si are o culoare alba, dupa cum puteti observa din poza. Mirosul imi place foarte mult (cu toate ca este putin greoi) si este o adevarata placere sa il folosesti. 

INGREDIENTE: Aqua, Paraffinum Liquidum, Lanolin, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Triethanolamine, Cera Alba, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, PropylParaben, Buthylparaben, Ethyl Linoleate, Ethyl Oleate, Ethyl Linolenate, Perfume, Hexyl Cinnamaldehyde, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Coumarin, Geraniol, d-Limonene, Eugenol, Benzyl Salicylate, alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, EDTA, BHA, Renityl Palmitate.

Ingredientele nu sunt punctul meu forte, dar am zis totusi sa las lista aici, poate pe voi va intereseaza acest aspect. 


Concluzia acestui articol ar fi ca eu m-am indragostit iremediabil de acest produs si il recomand, cu toata caldura. Pe mine m-a multumit, inca de la prima utilizare - este un produs foarte accesibil ca pret (maxim 9 lei - 200 ml) si are un raport bun calitate-pret. 
Laptele nutritiv Doina face parte din marcile traditionale ale celui mai cunoscut brand roman, Famec, continua sa fie un produs de succes chiar si la 40 de ani de la lansarea sa.

Voi ati incercat acest produs? Ce parere aveti despre el, merita sau nu merita? Astept parerile voastre!

Un comentariu:

  1. Tare! Eu il am in casa pentru ca il foloseste sotul meu, asa ca diseara i-l atac! Sa vedem pe piele uscata si sensibila ce stie sa faca.

    RăspundețiȘtergere