miercuri, 18 octombrie 2017

Colop - stampila care da culoare zilelor mohorate de toamna

Stim cu totii ca stampila este cunoscuta drept instrumentul de validare a unui act oficial, fiind folosita indeosebi de companii, institutii, dar valentele ei nu se opresc aici! Ei bine, Colop Romania nu doar ca are astfel de stampile faine, dar le si personalizeaza dupa preferinta fiecarui client in parte, ca sa duca stampilatul la un nou nivel, la cel care se apropie de o arta urbana, moderna.

Daca nu ati auzit inca de Colop, ei bine, dati-mi voie sa va spun despre acest brand ca ofera solutii complete pentru marcarea individuala si este lider de piata in distributia stampilelor in Romania, cu o experienta de peste 15 ani.
Stampila este cea mai ieftina, rapida si mai usor de folosit metoda de a personaliza o gama larga de documente, si nu numai (colete, anvelope, tricouri, ambalaje alimentare, materiale din plastic, metal - toate acestea se pot afla sub o amprenta personalizata).

Chiar daca nu folosesti stampila ca instrument de validare a unui act oficial, te poti lauda totusi cu o ''semnatura'' mai altfel, pe care oamenii din jur sa nu o uite prea curand. Ca si cateva mici exemple, ai putea sa folosesti o stampila cu o forma mai putin folosita decat in restul firmelor (majoritatea folosesc stampile rotunde), sau care in loc de numele tau sau al firmei, sa aiba un desen - logo-ul tau, sau mai stiu eu ce. In orice caz, totul tine doar de imaginatia ta!

Sursa foto

Cand eram mai mica si ai mei ma duceau la doctor pentru vaccinul anual antigripal, am descoperit (pentru prima oara) ca o stampila nu se utilizeaza doar pe ''hartogaraie'', alaturi de o semnatura de mana, ci poate sa fie o jucarie pentru medic, pentru a mai detensiona atmosfera sau pentru a-i face pe cei mici sa se relaxeze, chiar daca urmeaza sa aiba o intalnire cu acul seringii.

Mai exact, dupa fiecare consultatie, vaccin, ecografie, doctorul zambea la mine, imi lua mana si pe dosul palmei ma stampila, apoi imi zicea: ''Gata, ai fost consultata!'' - iar eu, in inocenta copilariei, radeam si ma simteam mai sanatoasa, mai ales ca aveam si parafa medicului care sa imi confirme acest lucru! Stateam cateva zile bune cu acest semn pe mana, pana cand apa si sapunul stergeau si ultima urma de cerneala.

Mi-ar placea sa intalnesc astfel de oameni mai des! Oameni creativi, care sa mai sparga tiparele rutinei zilnice. Mi-ar placea ca la gradinite, copiii sa fie rasplatiti cu cate o stampiluta colorata pe un carnetel propriu, atunci cand face o fapta buna sau cand stie sa recite cate o poezie, astfel incat sa fie motivat sa mai faca lucruri bune si frumoase.

De asemenea, as vrea ca stampila pentru viitoarea mea afacere sa contina logo-ul firmei, realizat de mine (ca sa aduc o nota muuult mai personala acesteia). Si vreau sa fie si de o culoare specifica, bineinteles, daca se poate.

Sursa foto

Asa cum unii oameni aduc o nota personala obiectelor pe care le poseda, si Colop si-a propus sa aduca, de fiecare data, o nota de prospetime si un look nou stampilelor lor. A fost desemnata cea mai mare firma de distributie in domeniul stampilelor in Romania, avand un motivbine intemeiat: o experienta de peste 10 ani in acest domeniu.

Sunt specializati in B2B (Business to Business), distributia fiind principalul lor obiect de activitate si nu vanzarea in sistem retail.
Misiunea lor este sa introduca pe piata o gama cat mai diversificata de stampile si solutii de marcare individuale, pentru a acoperi in intregime nevoile tuturor clientilor.

Nota: Toate stampilele Colop sunt fabricate in Uniunea Europeana, in cele doua locatii de productie: Austria si Cehia. Pe langa designul mereu la zi, se pot mandri cu o calitate si fiabilitate corespunzatoare celor mai ridicate standarde. 

As vrea sa cred ca stampila a evoluat odata cu noi, cu tehnologia, cu imaginatia, cu dorinta oamenilor de a surprinde si de a fi surprinsi. Daca vrem sa fim inconjurati de frumos, trebuie sa il cautam, sa il recunoastem si sa il primim in viata noastra cu bratele deschise. Stampilele Colop sunt partenerul de afaceri ideal - vesele, jucause, personalizate in imagini si culori diferite, care mai de care mai variate, pentru a atrage priviri admirative oricand, oriunde.
Articol scris pentru proba nr. 8 SuperBlog 2017!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu