miercuri, 4 octombrie 2017

Un stil de viata sanatos incepe cu Hurom HZ Alpha

Stiu ca stilul urban de viata a determinat multa lume sa adopte si un stil alimentar nu prea ok. Mi s-a intamplat si mie, foarte mult timp am cazut in capcana alimentelor de tip fast-food si a bauturilor carbogazoase. Ce-i drept, aceste alimente te mint perfect ca iti ofera energie, atunci cand le consumi. Dar credeti-ma, dupa ce trece aceasta euforie corpul se simte mult mai slabit. Si ce este si mai rau este ca noi nu vedem ceea ce se intampla si in interiorul nostru, nu vedem cat de afectate sunt organele noastre interne, iar aceste efecte au repercursiuni si la exterior: pielea terna, acneea, caderea parului - sunt doar cateva din efectele negative ale stilului de viata nesanatos.

Sursa foto

Ca sa combati aceste simptome eficient, trebuie sa iei o atitudine ferma: daca iti propui sa duci un stil de viata sanatos, atunci ia in calcul alimentatia, exercitiile fizice si somnul. Acestea sunt cele trei elemente principale care ne mentin pe linia de plutire. Apoi trebuie sa inveti sa combati stresul cotidian, prin cateva metode de meditatie. Poti incerca cu yoga, jogging sau orice altceva iti face tie placere. Nu in ultimul rand, cateva controale medicale anuale (de rutina) sunt oricand binevenite si chiar recomandate de orice specialist in nutritie si nu numai. De ce? Deoarece ai sansa sa previi o afectiune. Si stim cu totii ca este mult mai bine decat sa o tratezi.

Sursa foto

Personal, cand am hotarat sa imi schimb stilul de viata, am inceput cu cel alimentar. Am renuntat la fast-food si am inceput sa beau, in fiecare dimineata, un suc din grau incoltit. Tratamentele naturiste cu grau incoltit au fost considerate adevarate elixire ale tineretii, deoarece au un efect miraculos asupra organismului uman. S-a demonstrat stiintific faptul ca acestea au rezultate extraordinare in stoparea evolutiei unor boli grave si chiar vindecarea acestora. Eu l-am ales deoarece detoxifica organismul si curata sangele.

Sursa foto

Si cum un lucru bun nu vine niciodata singur, ajutorul meu in bucatarie este storcatorul Hurom HZ Alpha, cel mai nou storcator prin presare la rece, lansat de Hurom, pe care l-am cumparat din magazinul profistore.ro! Acest aparat performant m-a ajutat sa imi imbunatatesc considerabil stilul de viata. Prin tehnologia moderna cu care a fost conceput, din punct de vedere tehnic, acest aparat aduce multiple imbunatatiri la sistemul de stoarcere, optimizand  modul in care sunt evacuate resturile fructelor sau ale legumelor. Hurom HZ Alpha pastreaza calitatile generațiilor anterioare  de storcatoare Hurom - acesta din urma poate stoarce radacinoase dure, fructe moi sau frunze fara nici un fel de efort, oferind cel mai mare continut de vitamine, minerale, enzime si fitonutrienti in sucul proaspat stors datorita tehnologiei avansate de stoarcere si a vitezei ultra-lente de rotatie (conform site-ului).

Asadar, Hurom HZ Alpha face un suc 100% natural, de care te poti bucura cu incredere. Eu am ales sa traiesc sanatos alaturi de familia mea, care a fost foarte incantata de alegerea facuta de mine. Chiar si membrii familiei au observat o schimbare in bine in ceea ce priveste sanatatea si buna dispozitie, se simt mult mai bine si mai activi. Mancam sanatos, deci traim sanatos!

Articol scris pentru proba nr. 2 SuperBlog 2017!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu