miercuri, 9 mai 2018

Viata este despre tine, asa ca profita de acest lucru

Sunt momente in viata cand primesti lectii. Si aceste lectii au scopul de a te intari, de a te face sa intelegi ca viata nu este doar roz, oricat ne-am dori acest lucru. Viata e cu bune si rele, iar noi nu trebuie decat sa o luam ca atare si sa ne croim singuri propriul drum. In cateva cuvinte scurte, viata este despre fiecare dintre noi in parte, iar noi trebuie sa profitam de acest lucru, sa ne facem viata frumoasa, sa facem ceea ce ne place, sa fim aproape de cei dragi si sa ii iubim si sprijinim. Pentru ca doar o viata avem.... 

In ultima perioada am avut timp sa ma gandesc si sa conspectez anumite lucruri care mi-au iesit in cale. M-am gandit ca viata este mult mai profunda decat pare la prima vedere si mereu te invata cate ceva. Mai exact, fiecare zi te asteapta cu o noua lectie, pe care doar la finalul acesteia o invatam. O vorba inteleapta spune ca viata mai intai iti da un test si abia apoi te invata si care a fost lectia.

Poza arhiva personala

Sunt multe lucruri pe care as vrea sa le astern pe blog, dar sunt atat de multe, incat sigur v-as plictisi. Vreau sa pastrez esentialul. M-am gandit la ce lucruri imi plac. M-am gandit ce vreau sa fac in viitor. Cum sa ma perfectionez in cariera profesionala. Am (re)descoperit faptul ca de scris nu ma pot lipsi, oricat de mult timp trece fara sa scriu macar un articol pe blog.

Am mai descoperit si faptul ca imi place sa fac fotografii, chiar daca nu dispun de un aparat foto performant. Imi place lucrul manual. Ma pricep si la asta. Ideea este ca vreau mereu sa imbunatatesc aceste atuuri ale mele. Sa evoluez constant. Pana la urma, cred ca asta ne dorim toti!

Uneori sunt cu moralul la pamant, dar incerc sa trec peste, deoarece schimbarea vine doar din noi. Noi alegem: fericire sau... nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu