marți, 30 iunie 2015

Ce mai e nou prin magazine?

Cu siguranta nu sunt singura care, cum vede ceva nou in magazine in materie de make-up si ingrijire, nu poate rezista tentatiei de a nu le achizitiona, mai mult sau mai putin, in functie de cum imi permite bugetul. Daca de testat nu reusesc mereu sa testez cand sunt lansate produsele, pot macar sa le fac cunoscute pentru voi, poate doriti sa incercati ceva!

Deja se stie ca Farmec a lansat prima gama de deodorante antiperspirante Gerovital H3 Evolution cu acid hialuronic, conceputa special pentru zona sensibila a subratului. Protejeaza pielea si mentine o stare de prospetime indelungata. Gama are 3 produse : Diamond, Saphire si Pearl. Pret: 12 lei.

Gerovital H3 Evolution Diamond

Pentru fanele infocate, Yves Rocher a lansat un noul parfum Naturelle Osmanthus, care are o aroma foarte tonica si proaspata de lamaie, iasomie si note fructate de cedru si caisa. Pret: 140 lei.

Naturelle Osmanthus de la Yves Rocher
     
Din moment ce a venit vara, eu una simt mereu nevoia sa port culori vesele, indiferent ca vorbim de haine, accesorii sau machiaj. Asa ca de ce sa nu ne inveselim unghiile cu noua colectie de lacuri de unghii Clubbing Colour de la Miss Sporty? Ojele au o formula cu uscare super rapida (1 minut) si culori sclipitoare si jucause, care scot in lumina spiritul adolescentin! Pret: 7 lei.

Clubbing Colour de la Miss Sporty

Nivea vrea sa redescoperim in acest sezon beneficiile gamei Volume Sensation, ce da volum dublu si stralucire parului subtire (adica problema mea eterna). Pret sampon si balsam: 14 lei fiecare. Pret spuma si fixativ: 16 lei fiecare.

Nivea Volume Sensation

Daca iubiti genele luuungi (ceea ce cred ca e valabil pentru majoritatea), atunci sigur veti iubi noua mascara Seduction Codes No3 Volume & Lenght de la Astor, care ofera genelor o alungire extrema, care sigur te va face remarcata! Plus ca ambalajul este unul foarte seducator, dupa parerea mea (de altfel si numele spune asta). Pret: 30 lei.

Seduction Codes No3 Volume & Lenght de la Astor

De la make-up la ingrijire corporala, va prezint si un pachet nou lansat de catre B.U., care ne pregateste o vara plina de prospetime si culoare cu deodorantul Soft Skin si gelul de dus Bingo Berries, cu arome imbietoare si formule ce mentin pielea catifelata in zilele toride ale sezonului cald. Pret set: 11 lei.

B.U. Deo Spray + Gel de dus

Serumurile sunt excelente si absolut indispensabile in aceasta perioada, cand tenul nostru este agresat de caldura si de razele solare si are nevoie de o ingrijire mai speciala. Iar cand in formula serului intalnim si arganul, este clar ca avem numai de castigat! Pielea noastra primeste un supertratament! Douglas ne recomanda noul Face Serum Naturals cu ulei de argan. Pret: 159 lei.

Face Serum Naturals de la Douglas

Fetelor, haideti sa fim irezistibile vara aceasta cu noul Mega Gloss Infaillible de la L`Oreal, ce ofera buzelor stralucire si confort o zi intreaga. Contine acid hialuronic ce hidrateaza intens buzele si le da volum! Culorile sunt de-a dreptul delicioase, daca ma intrebati pe mine! Pret: 47 lei.

Mega Gloss Infaillible de la L`Oreal


Ce v-a placut fetelor dintre produsele prezentate? Ati incercat ceva pana acum? Sunt curioasa sa va stiu parerile, fie ele pro sau contra. Va pup, cu drag!

4 comentarii:

  1. Iubesc deodorantele de la gerovital <3 sunt absolut super

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nu esti singura <3 Te imbratisez si multumesc pentru feedback!

      Ștergere
  2. Hmm, am vazut la multe bloggerite deodorantul de la Gerovital. O fi bun?
    Eu deja sunt indragostita de Nivea cu 0% saruri de aluminiu, dar parca as incerca si altceva...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte bun si acela datorita faptului ca are 0% aluminiu. Dar ti le recomand si pe cele de la Gerovital cu acid hialuronic! ^_^

      Ștergere