duminică, 21 februarie 2016

In ceas de seara...

De maine incep o noua ''sesiune'' de facultate. As putea spune ca ultima... Trebuie sa trec glorios si prin perioada licentei, ca mai apoi sa iau viata in piept, spre cariera pe care am decis sa o urmez. A trecut ceva timp de cand nu am mai vorbit pe blog despre ceea ce simt. Iar in momentul de fata trebuie sa recunosc: ma sperie uneori gandul de necunoscut. In acelasi timp, daca nu risti, nu castigi, nu? Eh... pana data viitoare: o seara perfecta va doresc!


miercuri, 17 februarie 2016

Calendarul frumusetii pentru luna Februarie

Hello, dragi cititori! Long time, no see, stiu! Ma tot scuz pentru pauzele lungi de pe blog, sper ca nu sunteti suparati pe mine din aceasta cauza. Anyway...
Deja suntem in luna februarie, mai este putin si vine primavara in adevaratul sens al cuvantului, asa ca astazi va vorbesc putin despre micile ''reparatii'' de care pielea are nevoie dupa o iarna lunga si rece, cu temperaturi sub 0 grade celsius.

Fiindca ne apropiem cu pasi repezi catre primavara, treptat renuntam la cate un articol vestimentar care ne erau indispensabile in lupta cu frigul. Iar primul lucru la care am renuntat eu (de cand temperaturile au inceput sa creasca) au fost manusile! 


Da, pentru mine acest articol vestimentar este foarte util, pentru ca eu nu suport frigul de nicio culoare! Dar pielea mainilor s-a sensibilizat foarte mult, asa ca in aceasta luna eu recomand o ingrijire mai atenta a lor (mai ales ca primavara vrem sa avem manute fine si ingrijite).
Un scrub efectuat o data pe saptamana amplifica efectul cremelor hidratante, iar cel mai la indemana ingredient pe care il poti folosi in acest scop este zaharul. Sweet, huh?

Am citi si faptul ca foarte recomandat este tratamentul cu parafina, dar in lipsa acesteia poti recurge la orice crema de maini care contine ingrediente emoliente si hidratante. Din fericire, pe piata gasesti o gama larga de produse, de unde poti alege! Eu recomand gama Perfect Hands de la Elmiplant


Inca un pont util: un masaj cu ulei de masline sau miere de albine, o data pe luna, aduce un plus de hidratare si confort mainilor (si nu numai). Voi ce trucuri de ingrijire a mainilor mai cunoasteti?