luni, 20 martie 2017

Campania iWhite 2 Instant - review si impresii

Campania la care am fost aleasa sa particip - iWhite 2 Instant se apropie de final si este timpul sa vorbesc despre impresiile finale pe care aceasta gama mi le-a dat. 
Dupa cum v-am povestit in articolul de aici, kit-ul de testare, primit de la BUZZStore contine: 

1) Pasta de dinti 75 ml;
2) Apa de gura 500 ml;
3) Kit-ul pentru albirea dintilor;
4) Vouchere de reducere valabile in farmaciile Sensiblu 5 bucati;
5) Ghidul BUZZerului.


Am avut la dispozitie o luna de zile sa testez aceste produse si iata la ce concluzii am ajuns: 

* Pasta de dinti cu efect de albire imi curatau eficient dintii. Din acest punct de vedere isi face treaba cum trebuie. Chiar si gustul ei este diferit fata de ceea ce am incercat experimentat pana acum la pastele de dinti din comert (am uitat sa specific faptul ca aceasta gama se poate cumpara doar din farmaciile Sensiblu).
Chiar am insistat cu periajul cu aproximativ 1 minut in plus fata de ratia normala. Rezultatul este unul favorabil: dinti curati si smalt protejat.

* Apa de gura are un efect super asupra danturii mele: datorita ingredientelor active din compozitie, dintii mei ''scartaie'' de curatie, daca pot sa spun asa. Folosirea ei chiar m-a ajutat sa imi ingrijesc smaltul dentar si chiar ofera o albire subtila a dintilor.

* Benzile cu gel pentru albire au fost o experienta inedita pentru mine si ma bucur ca am avut parte de aceasta experienta! Sincer, nu cred ca folosirea lor mi-a albit dintii cu pana la 8 nuante, deoarece kitul-ui i-a lipsit acel carton pe care sunt trecute treptele de nuante ale dintilor si nu am putu face astfel o diferentiere mai clara. Dar cu 2-3 nuante tot s-au albit - asta este diferenta clara pe care eu am observat-o cu ochiul liber si va voi lasa doua imagini cu before & after.

Scuzati calitatea proasta a acestora, nu prea ma ajuta camera foto...

Inainte / Before

Dupa / After
Concluziile, dupa testarea ascestor produse sunt unele bune! Inca ma bucur de pasta de dinti si apa de gura, deoarece produsele au o cantitate generoasa - de pasta de dinti trag foarte mult pentru ca imi place, iar apa de gura o sa o mai folosesc cel putin 2 saptamani, deoarece a avut cea mai mare cantitate de produs - 500 ml!

Daca vrei si tu sa testezi produse, poti sa te inscrii in marea familie BUZZStore cu un click aici!

#BUZZStore #buzziwhite2instant #campanie #pentru #albirea #profesionala #a #dintilor

6 comentarii:

  1. Am testat și eu kit-ul și mi-a plăcut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud acest lucru! Multumesc ca impartasesti impresiila tale pe blog! :D

      Ștergere
  2. Chiar pare sa fi functionat la tine :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt suparata ca nu prea m-a ajutat aparatul foto! Cum mentionam mai sus, nu s-au albit cu 8 nuante, cu ochiul liber eu am observat o albire de 2 sau 3 nuante. Multumesc pentru feedback! :D

      Ștergere