vineri, 25 octombrie 2019

Povestea afacerii mele e marcată de o ştampilă electronică

Când vine vorba de o afacere proprie, sunt convinsă că fiecare are o poveste de spus. O poveste care începe din momentul în care ai pus la punct toate detaliile, fie ele mici sau de anvergură mai mare şi ai început deja să oferi produse sau servicii (din domeniul ales). Povestea afacerii mele este relativ recentă, deoarece visul meu de a porni o afacere în domeniul floristic a prins contur de aproximativ o jumătate de an. Cel mai inedit moment, de care am avut parte, a fost oarecum decisiv pentru afacerea mea. De ce spun asta? Deoarece soarta firmei a fost radical schimbată, datorită unei ştampile electronice!

Probabil vă întrebaţi ce este o ştampilă electronică. Ei bine, nici eu nu ştiam că există un astfel de dispozitiv, până în clipa în care am realizat că am nevoie de o promovare modernă a serviciilor mele şi am început să fac cercetări online, în acest sens. Cu toţii ştim ce sunt alea cărţi de vizită şi ştim şi care este scopul lor, dar ideea de bază este că, din punctul meu de vedere, acestea sunt puţin demodate. Nu spun că acestea trebuie complet date la o parte, ci că ar trebui să folosim şi soluţii alternative. Iar în cazul de fată, pentru mine, soluţia alternativă a însemnat ştampila electronică. Aşadar, o ştampilă electronică este un dispozitiv electronic de marcare mobil, care permite crearea şi modificarea amprentelor proprii, prin intermediul unei aplicaţii pe un dispozitiv mobil sau pe laptop / calculator şi imprimarea acestora pe diverse suprafeţe, printr-o simplă mişcare laterală a acesteia.

Sursă foto

Se întâmplă ca această ştampilă să aibă şi un nume: e-mark! Şi în cazul în care vă întrebaţi de unde puteţi achiziţiona o astfel de ştampilă, atunci trebuie să ştiţi că aceasta poartă semnătura celor de la Colop! Colop e-mark a fost premiat în una din cele mai mari şi renumite competiții de design din lume: Red Dot Award 2019. Mai mult decât atât, a obținut o Mențiune Onorabilă (Honourable Mention) în categoria Product Design, pe care juriul o acordă pentru nivelul de inovație, funcționalitate, calitate, longevitate și ergonomicitate al produselor participante. Din peste 5.500 de produse considerate de juriu, de la designeri și producători din 55 de țări, Colop e-mark este printre premianți.

Pentru mine, e-mark este ștampila electronică, pe care o folosesc pe post de carte de vizită mobilă! Se întâmplă des să fiu plecată la diferite evenimente, iar atunci când uit să iau cărţi de vizită clasice la mine, folosesc ștampila Colop e-mark – deci fie că dispui de o agendă personală, un caiet de desen sau de scris sau pur și simplu îmi pui la dispoziție o suprafață plană, cu e-mark pot să imprim direct toate datele de contact de care ai nevoie, cu tot cu logo-ul business-ului meu. Astfel, am reușit să creez o impresie mult mai bună despre afacerea proprie, deoarece această ștampilă electronică a impresionat toți clienții care m-au văzut folosind-o live.

Sursă foto

Cum funcționează acest dispozitiv: în primul rând, trebuie să vă conectați dispozitivul mobil (smartphone, tabletă sau laptop) cu un e-mark prin Wifi sau prin USB, respectiv cu PC-ul. După aceea, creați propriile amprente sau utilizați șabloane predefinite, trimiteți amprenta către e-mark și glisați în partea dreapta. Este simplu de configurat și folosit și puteți oricând să schimbați amprenta inițială, cu una nouă. Marcajele de pe lateralul dispozitivului e-mark asigură o poziționare sigură a documentelor, cu ajutorul unor senzori cu tehnologie avansată. O crestătură în mijlocul zonei de imprimare arată linia centrală a amprentei și funcționează perfect cu etichetele Colop. De asemenea, fereastra transparentă din față oferă o imagine mai bună a amprentei în timpul marcării.

Pentru mine, acest mic dispozitiv a făcut o reală diferență. M-a ajutat să mă promovez mult mai bine și a făcut o impresie foarte bună în fața clienților mei. Nu credeam că poți să aduci un asemenea upgrade afacerii tale, folosindu-te de un singur dispozitiv electronic. Personal, tehnologia nu m-a dat prea des pe spate, dar în cazul Colop e-mark, diferența pe care a făcut-o a fost vizibilă cu ochiul liber. Nu aș mai renunța la acest stil de promovare, pentru că s-a dovedit a fi extrem de eficient în cazul meu. Și știu sigur că povestea mea e marcata de această ștampilă electronică – mică, portabilă și ergonomică.

Articol scris pentru SuperBlog 2019!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu