luni, 21 octombrie 2019

Cum achizitionam in 2019 materialele de constructii

Pe vremea bunicilor nostrii, constructia unei case reprezenta o adevarata realizare pentru toti cei implicati in acest proces complex (si pe alocuri fascinant prin "aspectele tehnice" utilizate in acele vremuri). Pentru multa vreme, materialul ce a stat la baza multor constructii de case, in special din mediul rural, il constituia chirpiciul. Acest termen provine din limba turca (kerpiç) si este un material de constructie in forma de caramida nearsa. 

Chirpiciul este facut dintr-un amestec de lut, paie si baligar de cal, care ulterior este uscat la soare. Cu toate ca este considerat ca locuintele din chirpici sunt specifice categoriilor sarace ale populatiei, unii specialisti din domeniu afirma ca acestea par a fi cele mai sanatoase si au o rezistenta sporita la cutremur. Fie ca le dam sau nu crezare acestor afirmatii, un lucru este cert: chirpiciul a fost folosit intensiv in trecut, pentru faptul ca este un foarte bun termoizolator si pentru ca putea fi procurat si preparat in ''regie proprie'', daca as putea spune asa.

In 2019, lucrurile stau cu totul altfel. Accesul la informatie si varietatea de produse si materiale de constructii din mediul online, poate fi de multe ori coplesitoare. Un aspect important de mentionat, pe care nu toata lumea il cunoaste, este ca exista specialisti in domeniu care ne pot oferi consultanta si ne pot ghida catre materialele de constructii, care se pliaza cel mai bine pe nevoile noastre. Un astfel de serviciu este disponibil pe site-ul celor de la Vindem ieftin. Daca nu stiati deja, Vindem-ieftin.ro iti pune la dispozitie o echipa de consultanti cu experienta, care iti pot oferi informatii despre: tigla metalica, policarbonat, tencuiala decorativa, tabla cutata, profile metalice hala, panouri sandwich, profile zincate, tevi metalice, teava rectangulara, OSB exterior, placi OSB, foaie rigips, gips carton, tamplarie PVC ADF, fereastra ADF, WPC (lemn compozit), pavaj, bordura, gresie, faianta baie / faianta bucatarie, termosistem polistiren, piatra naturala, piatra decorativa, termosistem vata bazaltica, acoperisuri, sipca metalica, profile decorative, pavaj cauciuc, tapet fier beton, plasa sudata, dale beton, dale pavaj, fier beton, panouri solare, travertin natural si alte exemple de astfel de materiale de constructii.

Sursă foto

Dupa ce te-ai hotarat ce produse ti se potrivesc, de pe site-ul acestora, urmatoarea etapa este reprezentata de livrarea efectiva si eficienta a produselor la adresa specificata de tine. In acest sens, cei de la Vindem-ieftin.ro vin cu o idee inedita, implementata in cadrul site-ului acestora, la sectiunea Recenzii Video, unde sunt prezentate si incarcate (in format video) livrarile efectuate de acestia. Aceasta sectiune denota profesionalismul lor si atesta faptul ca toate comenzile ajung intacte la destinatie. 

Daca inca mai ai nevoie de cateva motive, care sa te faca sa iei in considerare optiunile oferite de cei de la Vindem-ieftin.ro, iti pot veni in ajutor oferindu-ti cateva informatii in plus despre acestia, pentru a intelege mai bine cine sunt si ce anume ii face unici pe piata din Romania. Alegand sa cumperi prin intermediul acestora, marfa nu mai trece prin depozite sau hipermarketuri ca in comertul traditional. Intr-un cuvant drumul de la producator la client este scurtat. In plus, te asiguri ca nu platesti in plus pentru lucruri cum ar fi: manipulari de stoc, depozitare si pierderi, transport sau comisioane ale mesterilor. De ce sa alergi prin depozite dupa oferte? Doar trimiti o lista de materiale si ai consultant dedicat. Ai acces la toti producatorii Premium din Romania si beneficiezi de livrare gratuita direct de la producator, indiferent de cantitate. Mai mult de atat, daca nu stiati, pretul se poate negocia si acesta difera in functie de cantitate si zona de livrare. Pentru a va ajuta sa va formati o opinie mai buna, puteti consulta si numeroasele recenzii ale clientilor postate pe site-ul acestora.

Daca toate cele mentionate te-au facut sa te hotarasti, ca urmatoarea ta comanda sa fie efectuata prin intermediul echipei Vindem-ieftin.ro, atunci ai posibilitatea sa primesti din partea lor 100 de lei cash, daca alegi sa le faci o recenzie video, in momentul in care ti-a ajuns marfa. Astfel, ajuti ceilalti vizitatori ai site-ului sa isi faca o idee mai buna despre serviciile oferite de acestia.

Pentru un om obisnuit, realizarea unei case reprezinta un adevarat tel in viata. Majoritatea dintre noi ne dorim sa avem o casa trainica, un loc in care sa fim la adapost si pe care sa il putem numi ‘’acasa’’. Statisticile au demonstrat faptul ca 85% dintre noi construim o casa pe parcursul vietii, asadar acest fapt a ajuns sa fie un fel de mod de viata al omului modern. Metodele traditionale de constructie, desi inca se pastreaza in anumite zone mai pitoresti ale tarii (si sunt extrem de apreciate), sunt surclasate de catre metodele moderne, care implica si ofera o serie de materiale de constructii mult mai vasta. Este, fara doar si poate, o investitie foarte mare, pe care o faci pentru a te bucura de beneficiile pe termen lung pe care ti le ofera. Daca te confrunti cu situatii in care banii de care dispui nu sunt suficienti pentru a-ti construi o casa, apeleaza la Vindem-ieftin.ro, deoarece echipa lor de consultanti te va indruma sa apelezi la solutii eficiente, care sa iti reduca cheltuielile.

Articol scris pentru SuperBlog 2019!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu