sâmbătă, 19 octombrie 2019

Putem pune preţ pe visuri?

Sursă foto
Eu consider că cel mai important aspect, ce ţine de visurile şi aspiraţiile unei persoane, ar trebui să îl constituie materializarea acestora. Desigur că preţul este unul din factorii decisivi care pot influenţa, în mod direct, modul în care aşteptările noastre prind contur. Din acest considerent, nu ar trebui să lăsăm aspectul financiar al lucrurilor să eclipseze concretizarea unui proiect (indiferent de natura acestuia), exact aşa cum ni l-am imaginat. Aşadar, putem pune preţ pe visuri? Personal, consider că nu există o formulă matematică universală, care să stabilească importanţa preţului în raport cu rezultatul obţinut şi de aceea consider că ar fi mai bine să ne focalizăm resursele într-o manieră care să ne asigure satisfacţia, atunci când proiectul ajunge la bun sfârşit.
Proiectele izvorăsc adesea dintr-o fărâmă din imaginaţia noastră, de aceea, pentru a ne asigura că acestea prind conturul dorit în realitate, este important să apelăăm la specialişti, care pun preţ pe comunicarea cu clientul, calitatea serviciilor oferite şi profesionalism. Dacă şi tu îţi doreşti ca visul tău să prindă contur, specialiştii de la https://www.aia-proiect.ro/ îţi pot veni în ajutor. Fie că este vorba de o casă nouă sau de amenajarea unei locuinţe mai vechi, care ar trebui renovată şi reamenajată, un arhitect de amenajare de interior AIA Proiect vă poate ajuta în acest sens, prin furnizarea celor mai bune soluţii (de la idei de amenajare şi suport pe tot parcursul avizării sau autorizării pentru modificări, precum şi punerea în practică, achiziţia materialelor şi mobilierului, urmărirea lucrărilor de execuţie până în cel mai mic detaliu), astfel încât rezultatul să fie unul exact pe gustul şi conform aşteptărilor.
AIA Proiect urmăreşte, în primul rând, să devină o companie de excelenţă, prin serviciile pe care le prestează în favoarea partenerilor, clienţilor şi colegilor acestora. Proiectează spre construire mai mult decât clădiri – echipa AIA Proiect contribuie la îndeplinirea viselor şi transformarea ideilor clienţilor în realitate, urmărind dezvoltarea de parteneriate pe termen lung susţinute, bazate pe încredere şi de dorinţa de a susţine realizarea obiectivelor clienţilor lor. Aceştia se ghidează după câteva valori, care îi definesc: sinceritate, onestitate, integritate şi curaj. Clientul este cel mai important partener al acestora, indiferent de dimensiunea proiectului său. AIA Proiect demonstrează că le pasă, prin implicarea de care dau dovadă.
În cazul în care v-am stârnit interesul, iată câteva din serviciile oferite de cei de la AIA Proiect: audit energetic, evaluare imobiliara şi planuri urbanistice.
1) Auditul energetic este un raport complex, pe care vi-l poate pune la dispoziţie personalul AIA Proiect, acreditat pe lângă Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi constă în determinarea caracteristicilor reale termotehnice şi funcţionale al sistemului clădire – instalaţii, în scopul caracterizării din punct de vedere energetic al clădirii. Prin audit energetic se stabilesc, tehnic şi economic, soluţiile de reabilitare şi modernizare termoenergetică a clădirii, pe baza rezultatelor termice şi energetice a acelei clădiri.           
2) Evaluarea imobiliară este la standarde profesionale şi internaţionale pentru: apartamente în blocuri, case, vile, terenuri libere sau construite, spaţii comerciale, hale, construcţii industriale, construcţii cu destinaţie turistică, construcţii speciale, materializate prin Raport de Evaluare Imobiliară întocmit de un evaluator acreditat ANEVAR (Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România).
3) PUG-ul (planul urbanistic general) este un proiect deosebit de complex, care conţine prevederi la scara întregului oraş. PUG-ul stabileşte norme generale, pe baza cărora se elaborează, la scară mai mică, PUZ-urile (plan urbanistic zonal) şi apoi PUD-urile (plan urbanistic de detaliu). În general, PUG-ul unui oraş mare este publicat pe site-ul primăriei. În formă tiparită, el este un dosar de multe pagini, conţinând text, planuri, scheme, tabele.
Sursă foto


Dacă îţi doreşti un proiect de casă, atunci trebuie să iei în calcul faptul că este o misiune foarte importantă pentru oricine porneşte la acest drum. Parcursul acesta începe cu alegerea unui proiect de casă. AIA Proiect oferă în secţiunea dedicată de pe site-ul lor o colecţie de proiecte de casă ce pot fi bine adaptate necesităţilor actuale şi viitoare ale oricărui beneficiar. Aşadar, dacă îţi doreşti proiecte de case cu etaj, case cu mansardă sau proiecte case doar cu parter, acum ştii la cine să apelezi. Visurile devin realitate, dacă ai alături o echipă de specialişti, care să te ajute în acest scop. Investeşte în proiecte de calitate, alături de echipa profesionistă de la AIA Proiect. O casă este o construcţie care trebuie să te ţină cel puţin o viaţă. Asigură-te că faci cele mai bune alegeri, când vine vorba de construcţia acesteia.
Si eu îmi doresc să am parte de casa visurilor mele. Un loc pe care să îl pot numi ''acasă'' şi pe care să îl amenajez după placul inimii. Sunt ferm convinsă că în caţiva ani acest vis mi se va îndeplini şi ştiu că voi avea alături o echipă de specialişti, care să mă ajute să duc la îndeplinire proiectul numit ''casa visurilor mele''. Partea cea mai importantă la începerea unui proiect de casă tip sau personalizat, este discuţia iniţială în care îţi expui părerile, aspiraţiile şi aşteptările. De aceea, aşa cum am mai specificat la început, o comunicare eficientă este crucială. Partea bună este că echipa AIA Proiect ştie cum să se apropie de client, într-o manieră prietenoasă, care poate evolua într-o colaborare de lungă durată şi de succes.
În ziua de azi, este mai usor ca niciodată să îţi materializezi visurile, să le faci să devină o realitate concretă, ca să poţi spune că ''you are living the dream''. Voi ce visuri aveţi?
Articol scris pentru SuperBlog 2019!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu